ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Samsung Galaxy A14: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός μέσω render

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy A13 5G τον περασμένο Δεκέμβριο και το μοντέλο 4G τον Μάρτιο, ενώ τον Ιούνιο προστέθηκε μια παραλλαγή με επεξεργαστή Helio G80. Τους επόμενους μήνες, τώρα, περιμένουμε το Α14, renders του οποίου διέρρευσαν και αποκαλύπτουν το σχεδιασμό του.

Το Galaxy A14 θα διαθέτει οθόνη Infinity-U και η πηγή λέει ότι θα μπορούσε να είναι μια LCD, με διαγώνιο 6,8″ και ανάλυση FullHD+.

Kοιτώντας το από πίσω μοιάζει με το Galaxy A13 5G, καθώς διαθέτει τρεις κάμερες αντί για τέσσερις που βρίσκουμε στα μοντέλα 4G, με το φλας τοποθετημένο στη δεξιά πλευρά μεταξύ των δύο πρώτων καμερών.

galaxy a14, Samsung Galaxy A14: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός μέσω render

galaxy a14, Samsung Galaxy A14: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός μέσω render

Το πλαίσιο στη δεξιά πλευρά του Samsung Galaxy A14 φιλοξενεί τον διακόπτη έντασης ήχου και ένα κουμπί λειτουργίας που λειτουργεί και ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η υποδοχή κάρτας SIM βρίσκεται στα αριστερά. Στο κάτω μέρος βρίσκεται η θύρα USB-C, που πλαισιώνεται από υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, μικρόφωνο και μάσκα ηχείων. Στην απέναντι πλευρά βρίσκεται το δευτερεύον μικρόφωνο.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι οι διαστάσεις του Samsung Galaxy A14 θα είναι 167,7 x 78,7 x 9,3 mm, κάτι που το καθιστά 0,5 mm παχύτερο από τα μοντέλα 4G και 5G του Galaxy A13. Ίσως αυτό να σημαίνει μια μπαταρία μεγαλύτερη από 5.000 mAh, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε.

Το διαβάσαμε