ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Samsung Galaxy A: Το Fun Mode έχει χρησιμοποιηθεί 2,5 δισ. φορές

Η σχέση της Samsung με το Snapchat είναι ιδιαίτερη. Έχει ήδη ενσωματώσει τους φακούς AR του Snapchat στην εφαρμογή κάμερας της σειράς Galaxy A ως “Fun Mode” και φέτος του επιτρέπει να αξιοποιήσει τις ισχυρές λειτουργίες υπολογιστικής φωτογραφίας του Galaxy S22.

Το Fun Mode ήταν μεγάλη επιτυχία καθώς έχει χρησιμοποιηθεί 2,5 δισεκατομμύρια φορές από την κυκλοφορία του (στην περίοδο από 15 Μαρτίου 2021 έως 22 Αυγούστου 2022, με βάση τα δεδομένα του Snap).

«Οι χρήστες του Galaxy αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους», λέει ο Woncheol Chai, EVP και επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού εμπειρίας στο Mobile eXperience Business, Samsung Electronics.

«Η Samsung καινοτομεί συνεχώς για να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν περισσότερα από αυτά που αγαπούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με το Snap, μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημιουργικές πλατφόρμες επαυξημένης πραγματικότητας, ώστε να μπορέσουμε να εξερευνήσουμε περαιτέρω βελτιώσεις και να προσφέρουμε μια από τις καλύτερες εμπειρίες κάμερας σε περισσότερους χρήστες».

Το διαβάσαμε