ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Samsung Galaxy: Μάθε πώς μπορείς να δεις το μυστικό διαγνωστικό μενού


Samsung Galaxy, Samsung Galaxy: Μάθε πώς μπορείς να δεις το μυστικό διαγνωστικό μενού

Τα Samsung Galaxy smartphones έχουν ένα κρυμμένο εργαλείο που λειτουργεί ως διαγνωστικό menu για τις επιμέρους λειτουργίες τους. Εδώ σου δείχνουμε πώς μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία αυτή και τι μπορείς να κάνεις μαζί της.

Το κρυφό μενού στα Samsung Galaxy smartphones απαιτεί έναν μυστικό κωδικό για να ενεργοποιηθεί, αλλά η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στη λειτουργία του τηλεφώνου και από εκεί να εμφανίσεις το πληκτρολόγιο, όπως όταν σχηματίζεις έναν αριθμό για κλήση. Αντί για κάποιον αριθμό, πληκτρολογείς τον ακόλουθο κωδικό: *#0*#

Εμφανίζεται ένα πολύ απλό μενού, το οποίο χρησιμοποιείται και από τους τεχνικούς, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι όλα λειτουργούν σωστά με το τηλέφωνο. Το κάθε πλήκτρο ενεργοποιεί ένα αντίστοιχο τεστ για να μπορέσεις να δεις εάν όλα λειτουργούν σωστά με την κάθε συσκευή. Για να βγεις από το συγκεκριμένο μενού μπορείς να πατήσεις μερικές φορές το πλήκτρο back και εάν αυτό δεν εμφανίζεται στην οθόνη, αρκεί να πατήσεις το πλαϊνό πλήκτρο της Bixby και από εκεί να απενεργοποιήσεις το διαγνωστικό μενού από τη διαχείριση εργασιών.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Το διαβάσαμε