ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Ρωσία: Ζητούν αποζημίωση οι συνδρομητές για την ξαφνική διακοπή του Netflix

Αρκετές είναι οι εταιρείες που αποφάσισαν να διακόψουν οριστικά ή να “παγώσουν” τις δραστηριότητές τους στη Ρωσία, από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι στρατιωτικές κινητοποιήσεις εναντίον της Ουκρανίας. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο “κολοσσός” του streaming, το Netflix, που ανακοίνωσε το Μάρτιο ότι αναστέλλει την υπηρεσία στη χώρα.

Όπως όλα δείχνουν όμως, μάλλον θα υπάρξουν κάποιες επιπτώσεις στην περίπτωση αυτή, αφού “οργισμένοι” Ρώσοι χρήστες της πλατφόρμας αποφάσισαν να καταθέσουν αγωγή εναντίον της εταιρείας. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποίησε το πρακτορείο ειδήσεων RIA, οι συνδρομητές της υπηρεσίας στη Ρωσία απαιτούν αποζημίωση 60 εκατ. ρουβλίων, δηλαδή περίπου 670.149 ευρώ για την ξαφνική διακοπή.

Η νομική εταιρεία Chernyshov, Lukoyanov & Partners, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα χρηστών του Netflix, κατέθεσε ομαδική αγωγή εναντίον της αμερικανικής υπηρεσίας στο δικαστήριο της περιοχής Χαμοβνιτσέσκι της Μόσχας. Ο λόγος που αιτιολογεί την αγωγή ήταν η παραβίαση των δικαιωμάτων των Ρώσων χρηστών λόγω της μονομερούς άρνησης του Netflix να παρέχει υπηρεσίες στη Ρωσία.

Το Netflix μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει επίσημα. Αναμένουμε, λοιπόν, τις εξελίξεις.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε