ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Ρωσία: Απαγορεύτηκαν και.. κλασικές γραμματοσειρές

Πολλές είναι οι εταιρείες που αποχώρησαν από τη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία, ενώ έχουν επιβληθεί και κυρώσεις από τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Τέλος τα Times New Roman στη Ρωσία -Απαγορεύτηκαν κλασικές γραμματοσειρές
Τώρα, η αμερικανική εταιρεία Monotype απέκλεισε την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη της με τις γραμματοσειρές για Ρώσους χρήστες.

Έτσι, όπως ανέφερε το ανατολικοευρωπαϊκό πρακτορείο ειδήσεων Nexta, οι Ρώσοι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν πλέον τις γραμματοσειρές Times New Roman, Arial, Verdana, Tahoma και Helvetica.

Αυτό σημαίνει ότι οι εκδότες βιβλίων, οι προγραμματιστές ιστότοπων, οι προγραμματιστές λογισμικού και τα γραφεία επωνυμίας και διαφήμισης στη Ρωσία θα πρέπει να ψάξουν αλλού για γραμματοσειρές.Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…Το διαβάσαμε