ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

PS5: Κορυφώνεται η πορεία της Sony

Συνεχίζεται η εντυπωσιακή πορεία και για το PS4 από πλευράς Sony.

Η Sony ανακοίνωσε πως οι αποστολές των PS5 προς τα καταστήματα ξεπέρασαν τα 19.3 εκατομμύρια τεμάχια και στην περίπτωση της συγκεκριμένης κονσόλας και λόγω του sold out, μπορούμε να πούμε πως πρόκειται και για έναν αριθμό κοντά στις συνολικές πωλήσεις.

Την ίδια στιγμή, το PS4 έφτασε τα 117.2 εκατομμύρια συστήματα που έχουν φύγει από τις αποθήκες της Sony. Όλα αυτά ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο των πρόσφατων οικονομικών αποτελεσμάτων για το τελευταίο τρίμηνο του περσινού οικονομικού έτους της ιαπωνικής εταιρείας, που έληξε στις 31 Μαρτίου 2022.

PS5: Στα 19.3 εκατ. συστήματα οι αποστολές στα καταστήματα, στα 47.4 εκατ. οι συνδρομητές του PS Plus

Μέσα σε αυτό το τρίμηνο εστάλησαν στα καταστήματα 2 εκατομμύρια PS5 και 100 χιλιάδες PS4 και ο αριθμός αυτός μαρτυρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα, αφού την ίδια στιγμή πέρσι, η Sony είχε στείλει 3.3 εκατομμύρια PS5 προς τους μεταπωλητές.

Σε ό,τι αφορά το PS Plus, η συνδρομητική υπηρεσία έφτασε τα 47.4 εκατομμύρια ενεργά accounts, με μια πτώση 200 χιλιάδων λογαριασμών σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2021.

Στα των παιχνιδιών, το software για τις δύο κονσόλες έφτασε πωλήσεις της τάξης των 70.5 εκατομμυρίων αντιτύπων, σημειώνοντας άνοδο 9.1 εκατομμυρίων σε σχέση με πέρσι.

Τα 14.5 εκατομμύρια από αυτά τα παιχνίδια ήταν first-party, με την άνοδο σε σχέση με το 2021 να είναι τεράστια (6.6 εκατ. αντίτυπα τότε).

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις videogames σε ψηφιακή μορφή, το εντυπωσιακό είναι πως βλέπουμε πτώση και συγκεκριμένα 71% σε σχέση με το περσινό 79%!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε