ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

PS5: Δυνατότητα αναβάθμισης του DualSense controller μέσω Windows

Η Sony κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή για υπολογιστές που τρέχουν τα Windows 11 και την 64-bit έκδοση των Windows η οποία επιτρέπει την ενημέρωση του firmware των DualSense PS5 controller.

Μέχρι πρότινος, η όλη διαδικασία απαιτούσε τη σύνδεση του χειριστηρίου με το PlayStation 5, κάτι που για πολλούς δεν ήταν εφικτό λόγω της θέσης που είναι τοποθετημένη η κονσόλα στο σπίτι, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που πολλοί δεν έχουν αγοράσει ακόμα την κονσόλα λόγω των γνωστών προβλημάτων διαθεσιμότητάς της. Το DualSense είναι συμβατό και με υπολογιστές, με τους οποίους μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth. Η εφαρμογή με την ονομασία “Firmware updater for DualSense wireless controller” είναι διαθέσιμη για κατέβασμα εδώ και όπως ισχύει και με το PS5, ο χρήστης θα πρέπει να τη συνδέσει με το PC του με ένα USB καλώδιο.

ps5app.webp.0b2d8686d2159236977c1a87e07b1a3f.webp

Το τελευταίο διάστημα η Sony έχει κάνει σημαντικά βήματα στην εύκολη αναβάθμιση του DualSense. Πέρσι η εταιρεία παρουσίασε μια νέα λειτουργία η οποία επέτρεπε τη manual ενημέρωση του firmware μέσα από τις ρυθμίσεις του PlayStation 5. Πλέον η εταιρεία δίνει μια επιπλέον επιλογή.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε