ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Προσφορές Απριλίου στο GoDeal24: Windows από 6.07€, Office 2021 με κόστος 14.44€ ανά PC

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας αποκτώντας προϊόντα Windows και Office στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η πανδημία της COVID-19 μας έχει αναγκάσει να προσαρμόσουμε την καθημερινότητά μας σε μια νέα κανονικότητα. Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν υιοθετήσει το μοντέλο της τηλεργασίας ή το υβριδικό μοντέλο εργασίας και ως εκ τούτου όλο και περισσότερος κόσμος δουλεύει πλέον από το σπίτι του. Όπως είναι φυσικό λοιπόν ο αριθμός των υπολογιστών (φορητών ή επιτραπέζιων) ανά νοικοκυριό συνεχώς αυξάνεται και κατ’ επέκταση αυξάνεται και η ζήτηση για λογισμικό.

Με δεδομένο ότι η καρδιά ενός σύγχρονου υπολογιστή είναι το λειτουργικό σύστημά του, η ανάγκη αναβάθμισης στα Windows 10 ή στα νέα Windows 11 είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Δυστυχώς, αρκετοί χρήστες εξακολουθούν να αγνοούν τον κίνδυνο των κυβερνοεπιθέσεων, μένοντας σε παλαιότερα λειτουργικά σύστημα που δεν λαμβάνουν πλέον τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε, ότι στη νέα εποχή της τηλεργασίας, το Office έχει εξελιχθεί σε έναν πολύτιμο σύμμαχο. Η νέα έκδοση της σουίτας παραγωγικότητας της Microsoft, το Office 2021, έχει να επιδείξει μια πλειάδα νέων χαρακτηριστικών, όπως τη λειτουργία σύνταξης εγγράφου από κοινού, μέσω της οποίας μπορείτε -σε πραγματικό χρόνο- να συνεργαστείτε με άλλα άτομα στο ίδιο έγγραφο ταυτόχρονα.

Το κόστος των Windows, αλλά και του Office, είναι συνήθως υψηλό, ωστόσο στα πλαίσια των προσφορών Απριλίου του GoDeal24, μπορείτε να προμηθευτείτε το λογισμικό της Microsoft στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το Office 2021 κοστίζει 30.22€ ή 14.44€ ανά PC (αν προμηθευτείτε το bundle που περιλαμβάνει 5 κλειδιά), ενώ το κόστος απόκτησης των Windows ξεκινά από τα 6.07€ ανά PC. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τις σημαντικότερες και πιο συμφέρουσες προσφορές.

 

Ειδικές προσφορές για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Το Microsoft Office είναι σαφέστατα η πιο δημοφιλής, αλλά και η πληρέστερη σουίτα της αγοράς. Ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας είναι η υψηλή τιμή του, εντούτοις στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24, μπορείτε να αποκτήσετε την Professional Plus έκδοση του Office 2021 με μόλις 30.22€. Εάν αποκτήσετε το πακέτο που περιλαμβάνει 5 κλειδιά, τότε μπορείτε να ρίξετε το κόστος σε μόλις 14.44€ ανά PC. Το Windows 11, η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft έχει εντυπωσιάσει ήδη εκατομμύρια χρήστες με τα πλούσια features του. Στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24 μπορείτε να αποκτήσετε το Windows 11 με μόλις 15.14€ ή τον προκάτοχό του ξοδεύοντας μόλις 7.24€. Εάν αποκτήσετε το πάκετο που περιλαμβάνει δύο κλειδιά της οικιακής έκδοσης του Windows 10, τότε μπορείτε να ρίξετε το κόστος σε μόλις 6.07€ ανά PC. Θυμίζουμε ότι το Windows 10 παραμένει ένα εξαιρετικά σταθερό λειτουργικό σύστημα, το οποίο θα συνεχίσει να δέχεται τακτικά ενημερώσεις ασφαλείας. Επιπροσθέτως, οι χρήστες του Windows 10 έχουν τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στο Windows 11, αν και εφόσον ο υπολογιστής τους πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

62% έκπτωση στα Windows/Office bundles

Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε την αγορά ενός λειτουργικού συστήματος Microsoft και μιας σουίτας Office για να εκτοξεύσετε την παραγωγικότητά σας, με έκπτωση 62% αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE62 στο ταμείο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 10 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει μόλις 36.75€. Αντίστοιχα, το πακέτο που περιλαμβάνει τα Windows 11 Professional και Office 2021 Professional Plus κοστίζει 44.55€. Το πιο οικονομικό πακέτο είναι αυτό που περιλαμβάνει το Windows 10 Pro και το Office 2016 Professional Plus με κόστος 24.14€.

 

50% έκπτωση στα λειτουργικά συστήματα Windows

Εάν θέλετε να αποκτήσετε τις οικιακές εκδόσεις των Windows 10 και Windows 11 στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, τότε ήρθατε στο κατάλληλο μέρος. Η οικιακή έκδοση του Windows 11, καθώς και η οικιακή έκδοση του Windows 10 διατίθενται με έκπτωση 50% στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24. Παράλληλα, με την ίδια ακριβώς έκπτωση μπορείτε να προμηθευτείτε 5 κλειδιά της Professional έκδοσης των Windows 11 και να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρήματα. Για να επωφεληθείτε από τις προσφορές αυτές αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι GOLE50 στο ταμείο.

 

62% έκπτωση σε προϊόντα παραγωγικότητας και τηλεργασίας

Στα πλαίσια των προσφορών του GoDeal24 μπορείτε επίσης να αποκτήσετε με έκπτωση 62%, χρησιμοποιώντας στο ταμείο το κουπόνι GOLE62, διάφορα λογισμικά της Microsoft, όπως εκδόσεις του Office για υπολογιστές Mac, Project κ.α.

 

Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Τα παρακάτω εργαλεία για τον υπολογιστή σας θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητά σας.

 

Περισσότερα Computer Tools>>>

Οι αγορές στο GoDeal24 είναι εύκολες και υποστηρίζονται διάφορες μορφές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων της πληρωμής μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Μόλις δώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε αμέσως το προϊόν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε για μέρες. Στην περίπτωση που έχετε απορίες, πριν ή μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο [email protected].

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε