ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Πως να κατεβάσετε το τελευταίο ενημερωμένο ISO των Windows 10 [Τελευταία σημαντική ενημέρωση]

Αν και η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα τα Windows 11, τα Windows 10 εξακολουθούν να είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για υπολογιστές. Τα Windows 10 είναι ακόμα υπό λήψη και είναι δημοφιλή στην κοινότητα των παιχνιδιών. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ζητήματα απόδοσης των Windows 11 και έλλειψη λειτουργιών. Ορισμένοι το αντιλαμβάνονται ως υποβάθμιση από τα Windows 10. Εδώ μπορείτε να κάνετε λήψη των πιο πρόσφατων ISO των Windows 10 απευθείας από τους διακομιστές της Microsoft.

Η Microsoft μόλις προώθησε μια νέα ενημέρωση λειτουργιών των Windows 10 21H2 με έκδοση 19044.1645 ακολουθούμενη από μια μικρή ενημέρωση με έκδοση 19044.1679.

Ενώ η κύρια εστίαση της ενημέρωσης των Windows 10 του Απριλίου 2022 είναι οι διορθώσεις σφαλμάτων και οι βελτιώσεις σταθερότητας, ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πολύχρωμα σετ ειδοποιήσεων, μια νέα διεπαφή αναζήτησης, βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητα για συστήματα Android.

Η εταιρεία ώθησε επίσης το Windows 10 Build 19044.1679 στο Κανάλι Προεπισκόπησης, μ’ ένα τεράστιο αρχείο αλλαγών. Η αθροιστική ενημέρωση, καθώς και το πιο πρόσφατο Windows 10 ISO, μπορούν πλέον να ληφθούν απευθείας από τους διακομιστές της Microsoft. Επιπλέον, το Windows 10 Pro ISO με την πιο πρόσφατη έκδοση είναι επίσης διαθέσιμο για λήψη.

 


Κατεβάστε τα Windows 10 ISO 64-bit και 32-bit

Εάν η συσκευή σας βρίσκεται στο σταθερό κανάλι ή στο κανάλι κυκλοφορίας, απλώς επισκεφτείτε: Ρυθμίσεις > Ενημερώσεις συστήματος > Έλεγχος για ενημερώσεις στον υπολογιστή σας και θα δείτε μια επιλογή αναβάθμισης των Windows 10.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του Windows 10 ISO χρησιμοποιώντας τον παρακάτω οδηγό.

Σύνδεσμος άμεσης λήψης ISO των Windows 10 από τη Microsoft

Η λήψη του Windows 10 ISO δεν είναι τόσο απλή όσο το Windows 11 ISO. Υπόψιν, το ISO των Windows 10 είναι κρυφό για χρήστες υπολογιστών, στην προσπάθεια της η Microsoft να προωθήσει τα Windows 11. Εάν μεταβείτε στη σελίδα λήψεων ISO του Microsoft από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, όπως το smartphone σας, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε Λήψη ISO των Windows – 64-bit και 32-bit.

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω μέθοδο για να λάβετε εύκολα το ISO σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή.

  • Επισκεφτείτε τη σελίδα λήψεων των Windows 10 της Microsoft εδώ.
  • Κάντε δεξί κλικ σε μια κενή περιοχή και επιλέξτε Inspect (Element).

  • Αυτό θα ανοίξει το παράθυρο προγραμματιστή στο κάτω μέρος ή στη δεξιά πλευρά όπως φαίνεται σ’ εμένα, ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησής σας.
  • Τώρα, πατάτε εκεί που δείχνω με τα νούμερα, ώστε πρώτα να δείξει την επιλογή αλλαγής συσκευής σε κάτι άλλο, μετά πατάμε στο 2 για να δείξει διάφορες συσκευές και τέλος διαλέγουμε μία, πχ το Samsung Galaxy S20 Ultra όπως έκανα εγώ.

  • Κλείστε τώρα το παράθυρο με τον κώδικα και πατήστε την αναέωση στη σελίδα. Θα δείτε ότι τώρα θα δημιουργηθεί η δυνατότητα να κατεβάσετε το ISO των Windows 10
  • Μάλιστα όπως θα δείτε σας δίνει τώρα 2 επιλογές ISO αρχείων να κατεβάσετε!

  • Επιλέξτε Windows 10 (multi-edition ISO) και επιβεβαιώστε.
  • Επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε παρακάτω και επιβεβαιώστε.
  • Επιλέξτε Λήψη ISO 32-bit ή Λήψη ISO 64-bit.

Εάν λοιπόν είστε ακόμα οπαδός των Windows 10 ορίστε πως θα τα κατεβάσετε νόμιμα.

 


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε