ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Pixel 7 Pro: Διέρρευσε πρωτότυπο σε live εικόνες

Λίγο μετά την καταχώριση ενός Pixel 7 στο eBay και το Facebook Marketplace, έχουμε διαρροή live εικόνων και του μεγάλου του αδερφού, του Pixel 7 Pro.

To Pro, λοιπόν, έχει μια επιπλέον κάμερα αλλά κατά τα άλλα η σχεδίαση φαίνεται να μοιάζει πολύ στο πίσω μέρος με του Pixel 7. Φαίνεται και το camera visor να τυλίγεται στο πλαίσιο και στις δύο πλευρές. Με την πρώτη ματιά μοιάζει ίδιο με του Pixel 6 και του Pixel 6 Pro, ωστόσο, κοιτώντας πιο προσεκτικά, βλέπουμε κάποιες μικρές αλλαγές στη σχεδίαση. Μπροστά φαίνεται να έχει παρόμοια κυρτή οθόνη με τον προκάτοχό του, ενώ φημολογείται πως μπορεί να είναι και ακριβώς η ίδια.

Όσον αφορά στις πληροφορίες συσκευής, αναφέρεται το όνομα ως Cubot Cheetah 2. Το Cheetah υποτίθεται ότι όντως είναι η κωδική ονομασία για το επερχόμενο Pixel 7 Pro, ωστόσο η Cubot είναι από μόνη της ένας κινεζικός κατασκευαστής τηλεφώνων. Υπήρχε ένα smartphone Cubot Cheetah 2 πριν από πολλά χρόνια, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που κοιτάζουμε στην εικόνα. Ίσως έχει να κάνει με την παραγωγή του.

Το φερόμενο ως πρωτότυπο Pixel 7 Pro έχει το ίδιο λογότυπο στο πίσω μέρος με το πρωτότυπο Pixel 7 που διέρρευσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro τα περιμένουμε επίσημα το φθινόπωρο (πιθανώς γύρω στον Οκτώβριο) και με αυτόν τον ρυθμό διαρροών είμαστε σίγουροι ότι θα τα έχουμε εξοικειωθεί

Το διαβάσαμε