ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Pixel 7/ Pixel 7 Pro: Διέρρευσαν οι ημερομηνίες προπαραγγελίας και κυκλοφορίας

Oι διαρροές για τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro είναι πάμπολλες εδώ και μήνες αλλά το επίσημο λανσάρισμα απέχει ακόμα λίγο. Μία από τις πληροφορίες που θα ήθελε να κρατήσει μυστική η Google είναι το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας των δύο Android smartphones αλλά ούτε αυτό το κατάφερε. O γνωστός και μη εξαιρετέος Jon Prosser του Front Page Tech δίνει τις ημερομηνίες στο πιάτο.

Σύμφωνα με αυτόν, οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 6 Οκτωβρίου, ενώ οι συσκευές θα γίνουν διαθέσιμες στις 13 Οκτωβρίου.

Ο Prosser για τις πληροφορίες που μεταφέρει επικαλείται «πολύ έγκριτες πηγές» που σαφώς και θα διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Πλέον, η Google αναμένεται να προαναγγείλει μια εκδήλωση ανακοίνωσης των συσκευών που θα συμπίπτει με την ημερομηνία έναρξης προπαραγγελιών. Οι πραγματικές αποστολές και οι πωλήσεις στα καταστήματα είναι πιθανό να ξεκινήσουν μόλις μια εβδομάδα αργότερα, σε αντίθεση με πέρυσι, όταν τα Pixel 6 και 6 Pro ανακοινώθηκαν επίσημα στις 19 Οκτωβρίου και κυκλοφόρησαν εμπορικά στις 28 Οκτωβρίου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα μεσολαβεί μόνο μία εβδομάδα μεταξύ της ανακοίνωσης και των ανοιχτών πωλήσεων. Εάν όλα αυτά αποδειχθούν αληθινά.

Το διαβάσαμε