ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Pixel 7: Το teardown βίντεο δείχνει πως είναι λίγο πιο εύκολο να επισκευαστεί από το Pixel 7 Pro

Τα Google Pixel 7 και 7 Pro θα κυκλοφορήσουν αργότερα αυτή την εβδομάδα σε επιλεγμένες αγορές, με την εταιρεία να εγγυάται 3 ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και 5 χρόνια ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας.

Το PBKreviews εξετάζει τώρα το Pixel 7 και τη δυνατότητα επισκευής του, δημοσιεύοντας ένα αποκαλυπτικό teardown βίντεο.

Το μικρότερο τηλέφωνο Google βαθμολογήθηκε με 6/10 στην κλίμακα επισκευασιμότητας. Αυτός ο βαθμός δεν είναι πολύ καλός και παραμένει ίδιος με πέρυσι. Και οι λόγοι είναι ακριβώς οι ίδιοι.

Το Pixel 7 έχασε βαθμούς επειδή η θύρα φόρτισης USB-C ήταν κολλημένη στην κύρια πλακέτα. Επίσης, για να φτάσετε στην μπαταρία και στο εύκαμπτο καλώδιό της απαιτείται αφαίρεση πολλών στρωμάτων.

Ακόμα, αποκαλύπτεται ότι υπάρχει ένα σύμβολο κράτησης θέσης για μια κεραία mmWave. Αυτός ο τύπος 5G δεν είναι ευρέως διαθέσιμος, επομένως μόνο τα τηλέφωνα που πωλούνται σε επιλεγμένες αγορές έχουν εγκατεστημένη κεραία για αυτό.

Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές μεμβράνες γραφίτη που οδηγούν τη θερμότητα από διάφορα εξαρτήματα στο μεταλλικό μεσαίο πλαίσιο. Μια αλλαγή από πέρυσι είναι ότι η Google αντικατέστησε το θερμικό pad πάνω από τη συσκευασία chipset/RAM με θερμική πάστα. Το Pixel 6 είχε προβλήματα με τη διατήρηση της κορυφαίας απόδοσής του και η καλύτερη αγωγιμότητα της πάστας θα βοηθήσει σε αυτό.

Εκτός από αυτό, λίγα έχουν αλλάξει από πέρυσι, όπως ακριβώς συνέβη με το Pixel 7 Pro. Το Pixel 7 Pro, ωστόσο έλαβε ελαφρώς χειρότερη βαθμολογία – 5,5/10 – επειδή ήταν πιο δύσκολο να φτάσετε στην κύρια πλακέτα του.

Το διαβάσαμε