ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Pixel 7: Επίσημο! Με επανασχεδιασμένο camera bump και cutout

Mετά από τόσους μήνες γεμάτους teasers και leaks, η Google αποκάλυψε το τελευταίο της flagship τηλέφωνο, το Pixel 7, σε μια εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Ένα από τα πολλά νέα προϊόντα του τεχνολογικού κολοσσού, το Pixel 7 έρχεται με ένα επανασχεδιασμένο camera bump στο πίσω μέρος που φιλοξενεί δύο κάμερες και μια νέα μπροστινή κάμερα με τρύπα.

Για αυτήν τη νέα γενιά τηλεφώνων, η Google έχει βελτιώσει τη σειρά Pixel 6 – συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού – χωρίς ριζικές αλλαγές, μόνο κάποιες αισθητικές αλλαγές για ένα πιο ελκυστικό και premium συνολικό φινίρισμα.

Αυτό περιλαμβάνει περισσότερο μέταλλο στη ράβδο της κάμερας στο πίσω μέρος. Όλο αυτό το αλουμίνιο ανακυκλώνεται 100 τοις εκατό, με το Pixel 7 Pro να έχει γυαλιστερό φινίρισμα, ενώ το Pixel 7 να είναι ματ.

Το Pixel 7 έχει οθόνη 6,3″ FHD+ με 25% υψηλότερη φωτεινότητα αιχμής. Και θα έχει 72 ώρες μπαταρίας όταν χρησιμοποιεί τη λειτουργία Extreme Battery Saver.

Η μπροστινή κάμερα του Pixel 7 και του Pixel 7 Pro υποστηρίζει επίσης το Face Unlock. Και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Και οι δύο συσκευές τροφοδοτούνται από το νέο υλικό Tensor G2 , το οποίο διαθέτει ειδική TPU καθώς και για αποκλειστική τεχνητή νοημοσύνη. Η Google ισχυρίζεται ότι η μηχανική εκμάθηση εκτελείται 60 τοις εκατό πιο γρήγορα στο Pixel 7.

Η σειρά Pixel 7 έρχεται επίσης με chipset Titan M2 για ασφάλεια και λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας 5 ετών. Το Pixel 7 εστιάζει στον «προστατευμένο υπολογισμό» που θα συρρικνώσει τη συλλογή δεδομένων και θα περιορίσει την πρόσβαση στα δεδομένα. Έτσι, λειτουργίες όπως η ζωντανή μετάφραση κ.λπ., πραγματοποιούνται στη συσκευή και δεν γίνονται στο cloud.

Στόχος της συσκευής είναι να γίνει το καλύτερο τηλέφωνο για κλήσεις, όχι μόνο φιλτράροντας τις ανεπιθύμητες, αλλά και καθαρίζοντας τον θόρυβο του παρασκηνίου στις εισερχόμενες.

Προχωρώντας στις κάμερες, το Pixel 7 έχει ουσιαστικά τις ίδιες κάμερες με το Pixel 6, αλλά υπάρχει μια νέα μπροστινή κάμερα που προσφέρει βίντεο 4K έως και 60 fps.

Μια άλλη νέα τεχνολογία φωτογραφίας είναι το Photo Unblur. Στο Pixel 6 είδαμε το Face Unblur, αλλά το Photo Unblur χρησιμοποιεί ένα νέο μοντέλο ML για να αφαιρέσει το θάμπωμα από τις φωτογραφίες. Αυτό θα επιτρέψει καθαρές φωτογραφίες όταν κινείστε ή σε χαμηλό φωτισμό. Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στις φωτογραφίες που τραβάτε στο Pixel 7 – επειδή πρόκειται για μοντέλο ML, θα λειτουργήσει σε υπάρχουσες εικόνες στη βιβλιοθήκη σας στο Google Photos.

Υπάρχει επίσης περισσότερη ισχύς στο Night Sight, επομένως θα είναι πολύ πιο γρήγορο από ό,τι ήταν πριν, καθώς και θα ενισχύσει τη λήψη βίντεο στο Pixel 7, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Cinematic Blur για μικρό βάθος πεδίου. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε βίντεο HDR 10-bit και να τα μοιραστείτε με εφαρμογές όπως το TikTοk και το Snap.

Το Pixel 7 θα κοστίζει 599 $ / 599 £ και οι προπαραγγελίες ανοίγουν άμεσα, με γενική διαθεσιμότητα από 13 Οκτωβρίου.

Το διαβάσαμε