ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Πεντάγωνο: «Το ταξίδι στον χρόνο είναι πιθανό»!

Δυο από τα μεγαλύτερα επιστημονικά μυστήρια της ανθρωπότητας έχουν να κάνουν με τον έλεγχο της αντιβαρύτητας και του ταξιδιού στο χρόνο. Και μάλλον οι απαντήσεις είναι προ των πυλών…

Το πρόγραμμα Advanced Aviation Threat Identification Program ή AATIP του αμερικανικού Πενταγώνου παρέμενε άγνωστο για πολλά χρόνια και χαμένο μέσα σε κάποιο συρτάρι του ασφαλέστερου μέρους του πλανήτη. Η κατάσταση ωστόσο άλλαξε.

Μετά από μια δικαστική μάχη τεσσάρων ετών του Πενταγώνου με την βρετανική Sun έφερε στο «φως» αυτές τις 1.500 σελίδες που μαρτυρούν τι ακριβώς είναι το ΑΑΤΙP. Να σημειωθεί πως η Sun επικαλέστηκε την Ελευθερία της Πληροφορίας για να μπορέσει να αποχαρακτηρίσει τις σελίδες.


Το έγγραφο που επιβεβαιώνει το αποχαρακτηρισμό των 1.500 και πλέον σελίδων.

Μερικά από τα έγγραφα αναφέρονται στο πώς η αντιβαρύτητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί (θεωρητικά) για τη λειτουργία αεροπλάνων και διαστημόπλοιων αλλά και στη χειραγώγηση του χωροχρόνου.

«Είναι πολύ πιθανό να παραχθούν φαινόμενα όπως το ταξίδι με την ταχύτητα του φωτός αλλά και η δημιουργία χρονομηχανών», αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Τα έγγραφα χαρακτηρίζονται από την Sun ως «βόμβες» και επιπρόσθετα αναφέρονται μέχρι και πληροφορίες για αποίκιση πλανητών με τεράστια αεροσκάφη αλλά και έλεγχο μηχανών μέσω του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Το ΑΑΤΙΡ «έτρεχε» για πέντε χρόνια, από το 2007 έως το 2012, υπό την καθοδήγηση του Luiz Elizondo, ο οποίος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως «η ύπαρξη UFO έχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία».


Ο Γερουσιαστής Harry Reid ήταν ο άνθρωπος πίσω από το πρόγραμμα AATIP

Σε άλλο σημείο των αποχαρακτηρισμένων εγγράφων αναφέρεται στο πώς πυρηνικοί πύραυλοι και διαστημόπλοια θα βοηθήσουν στο να «χτιστούν γέφυρες» ώστε να ανακαλυφθούν πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα με συνθήκες κοντά σε εκείνες της Γης.

Τέλος, σε μια άλλη σελίδα υπάρχουν πληροφορίες για το πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους αλλά και τις επιδράσεις στην υγεία των ανθρώπων όταν έρθουν αντιμέτωποι με την ύπαρξη UFO…


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε