ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Optimus: Εντός του 2023 η κατασκευή του ανθρωποειδούς ρομπότ της Tesla

Ακόμα και κατά την διάρκεια του ερχόμενου έτους είναι πιθανή η έναρξη της κατασκευής του “Optimus”, του πρώτου ανθρωποειδούς ρομπότ που θε φέρει την υπογραφή της Tesla, όπως δήλωσε ο συνιδρυτής του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού Έλον Μασκ.

«Έχουμε την δυνατότητα να ξεκινήσουμε την παραγωγή της αρχικής έκδοσης του “Optimus” από τον επόμενο χρόνο», ανέφερε ο Μασκ, ο οποίος παρευρέθηκε στα εγκαίνια της νέας μονάδας συναρμολόγησης οχημάτων της Tesla στο Όστιν του Τέξας.

Υπενθυμίζεται πως η Tesla, τον Αύγουστο του 2021, είχε προχωρήσει στην παρουσίαση του πρώτη της ρομπότ, του Tesla Bot κατά την διάρκεια της «Ημέρας Τεχνητής Νοημοσύνης», σημειώνοντας πως πρόκειται για μία μηχανή γενικής χρήσης, που θα είναι σε θέση να φέρει εις πέρας ένα ευρύ φάσμα εργασιών.

Σημειώνεται πως ο δισεκατομμυριούχος CEO της Tesla είχε αναφέρει πως το “Optimus” θα είναι σε θέση «να κάνει οτιδήποτε δεν θέλουν οι άνθρωποι», υπογραμμίζοντας πως θα βοηθήσει στη δημιουργία μια «εποχή αφθονίας» για την ανθρωπότητα, ωστόσο ακόμα δεν είναι σαφές πόσο εξελιγμένο θα είναι το “Optimus” σε αυτό το στάδιο.

«Το “Optimus” θα μεταμορφώσει τον κόσμο… σε βαθμό ακόμη μεγαλύτερο και από τα ηλεκτρικά οχήματα τα οποία εισήγαγε στην αγορά η Tesla. «Ίσως είναι δύσκολο ακόμα και να το φανταστεί κανείς», υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε