ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Oppo F21s Pro: Έρχεται με κάμερα Microlens, αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός

Η Oppo κυκλοφόρησε τα F21 Pro και F21 Pro 5G τον Απρίλιο, αλλά τώρα το υποκατάστημα της εταιρείας στην Ινδία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει σύντομα τη σειρά F21s Pro με την “segment 1st κάμερα Microlens”.

Η εταιρεία δεν αναφέρει τον συνολικό αριθμό smartphone της σειράς F21s Pro, αλλά τα βίντεο teaser που μοιράστηκε αποκαλύπτουν ότι η σειρά θα περιλαμβάνει τα F21s Pro και F21s Pro 5G.

oppo f21s pro, Oppo F21s Pro: Έρχεται με κάμερα Microlens, αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός

Το smartphone που εμφανίζεται στα teaser είναι το F21s Pro αφού η Oppo είπε ότι η κάμερα Microlens, που περιβαλλόταν, θα είναι διαθέσιμη μόνο στο μοντέλο 4G. Το Orbit Light είναι απαιτούμενο για να φωτίζει ομοιόμορφα μια περιοχή κατά τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο με έως 30x μεγέθυνση, ενώ θα ειδοποιεί επίσης τους χρήστες για εισερχόμενες κλήσεις και ειδοποιήσεις εφαρμογών.

Η κάμερα Microlens ενώνεται με μια κύρια κάμερα 64MP, αλλά η χρησιμότητα της τρίτης κάμερας δεν είναι γνωστή. Μάλλον πρόκειται για αισθητήρα βάθους.

Το πίσω πάνελ του Oppo F21s Pro θα διαθέτει το σχέδιο Oppo Glow και η Oppo λέει ότι το glass που χρησιμοποίησε στο πίσω κάλυμμα είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

Το Oppo F21s Pro, που θυμίζει το F21 Pro, έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει τουλάχιστον δύο χρωματικές επιλογές – Dawnlight Gold και Starlight Black. Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει μια έκδοση με σχέδιο Fibreglass-Leather όπως το μοντέλο F21 Pro Sunset Orange.

Το διαβάσαμε