ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro: Ενημερώνονται επιτέλους σε Android 12

Πριν από σχεδόν δύο μήνες, η Google κυκλοφόρησε το Android 13. Σήμερα, η OnePlus ενημερώνει σε Android 12 τα OnePlus 7, 7 Pro, 7T και 7T Pro. Επιτέλους.

Η κινεζική εταιρεία ξεκίνησε τις δοκιμές beta του Android 12 για αυτές τις τέσσερις συσκευές πριν από λίγες εβδομάδες και τώρα όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία αρχίζουν να λαμβάνουν την τελική ενημέρωση. Μέσα στις επόμενες ημέρες – ή και εβδομάδες – θα λάβουν την ενημέρωση και οι χρήστες που δεν συμμετείχαν στο beta.

Η έκδοση φέρει την ετικέτα H.28 για τα OnePlus 7 και 7 Pro και F.16 για τα OnePlus 7T και 7T Pro. Η ενημέρωση έρχεται με το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας του Αυγούστου 2022, που κυκλοφόρησε προ δύο μηνών.

Το νέο λογισμικό έρχεται ως OxygenOS 12.1 και αντιπροσωπεύει μια πλήρη οπτική αναθεώρηση για αυτά τα μοντέλα. Φέρνει πολλά νέα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου ενός dark mode τριών επιπέδων, νέων επιλογών στυλ για Cards in Shelf, της νέας Smart Battery Engine που χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, νέα εικονίδια εφαρμογών, συνολική βελτιστοποίηση παρουσίασης κειμένου και χρώματος σε όλο το σύστημα, υποστήριξη αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων MMS και σταθεροποιητή ρυθμού καρέ HyperBoost για gaming.

Το Work Life Balance είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της γρήγορης εναλλαγής μεταξύ Work και Life με Quick Setting εναλλαγή, ενώ υπάρχει επίσης υποστήριξη για αυτόματη εναλλαγή, με βάση συγκεκριμένες τοποθεσίες, δίκτυο Wi-Fi ή ώρα. Η Gallery σάς επιτρέπει τώρα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διατάξεων με ένα two-finger gesture, ενώ το Canvas AOD έχει νέα στυλ γραμμών και χρωμάτων, νέα πινέλα και πινελιές και βελτιωμένη αναγνώριση προσώπου.

Το διαβάσαμε