ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Ο Σκλαβενίτης κατεβαίνει σε απεργία την Τετάρτη! Τι θα γίνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης», σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Συναδέλφισες-συνάδελφοι, εργαζόμενοι στα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης πανελλαδικά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχουμε μαζικά και αγωνιστικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 6 Απριλίου!

Μνημόνια, πανδημία και τα γεωπολιτικά παιχνίδια των μεγάλων και ισχυρών στην καρδιά της Ευρώπης έχουν φέρει τις αντοχές της εργατικής τάξης στα όρια της!

Στις 6/4/2022 όλοι μαζί παλεύουμε ενάντια στην ακρίβεια, στην φτωχοποίηση και την συστηματική εξαθλίωση των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

 


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε