ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Ο Elon Musk δεν σταματάει με τίποτα και αγοράζει το 100% του Twitter!

Πρόταση για την εξαγορά του 100% των μετοχών της Twitter φαίνεται πως έχει καταθέσει ο Έλον Μασκ, σύμφωνα με τα αμερικανικά media.

Η πρόταση εξαγοράς αφορά ποσό3 δισ. δολαρίων 54,2 δολαρίων ανά μετοχή του αμερικανικού τεχνολογικού ομίλου.

Η τιμή είναι premium 54% σε σχέση με το κλείσιμο της μετοχής της Twitter στο αμερικανικό χρηματιστήριο στις 28 Ιανουαρίου, μετέδωσε το Bloomberg.

 


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε