ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

O Chrome στο Android απογειώνει την αναζήτηση (screenshots)

Η αναζήτηση στις mobile συσκευές δεν είναι και τόσο βολική, ιδίως αν θέλεις να αποκτήσεις πρόσβαση σε πολλές ιστοσελίδες. Θα πρέπει να πιέζεις στα αποτελέσματα αναζήτησης, με αποτέλεσμα να ανοίγουν tabs και θα πρέπει να πραγματοποιείς εναλλαγή μεταξύ όλων των ανοιχτών tabs. Η Google όμως, δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό στον Chrome για Android, που βάζει μια μπάρα με συνδέσμους αναζήτησης στην κορυφή, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Το χαρακτηριστικό προς το παρόν βρίσκεται κρυμμένο πίσω από ένα flag. Σύμφωνα με το ghacks.net η stable έκδοση του Google Chrome 91.0.4472.120 έχει το flag και έτσι το ενεργοποιείς:

  • Πήγαινε στο chrome://flags στην address bar του Chrome για Android.
  • Πραγματοποίησε αναζήτηση για το ontinuous Search Navigation.
  • Ενεργοποίησε το flag και κάνε ένα restart στον Chrome.

Το διαβάσαμε

korinious
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα 90s. Στην ηλικία των 6 ετών πληκτρολογούσα ήδη ακατάληπτες φράσεις στο MSWord του υπολογιστή που έτρεχε Win95 στο σπίτι. Παράλληλα, ξεδίπλωνα και το ταλέντο μου στη ζωγραφική στο MS Paint! Λίγα χρόνια αργότερα, ένιωσα πολύ hacker όταν έπαιξα το πρώτο μου crack-αρισμένο παιχνίδι (Age Of Empires II), μέχρι να μπει το Internet στη ζωή μου με τη γνωστή dial-up σύνδεση (54kbps) και το χρούτσου-χρούτσου στη γραμμή. Με τα πολλά, κατάλαβα ότι τα μπλιμπλίκια και η πληροφορική ήταν μονόδρομος, οπότε είπα να ακολουθήσω το ένστικτό μου και να κάνω το hobby μου επάγγελμα. Από το 2009 ταλαιπωρώ το Παν/μιο Πειραιά και τον εαυτό μου στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων.