ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

nubia Red Magic 7S: Έρχονται στις 11 Ιουλίου

Η ΖΤΕ nubia μας έχει συνηθίσει στην παρουσίαση των flagship της στις αρχές της χρονιάς και στην κυκλοφορία μιας ελαφρώς αναβαθμισμένης συσκευής με νεότερο chipset αρκετούς μήνες αργότερα.

Αυτό συμβαίνει και τώρα με τα Red Magic 7S και Red Magic 7S Pro. Οι συσκευές πήραν πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ, ενώ η εταιρεία αποκάλυψε επίσημα το Pro και ότι η σειρά θα φτάσει στις 11 Ιουλίου.

Οι καταχωρήσεις στην ΤΕΝΑΑ επιβεβαιώνουν ότι πράγματι η μόνη διαφορά από το 7 Pro είναι το chipset. Η μπαταρία παραμένει 4.500 mAh και η κύρια κάμερα 64 MP. Το 7S Pro, αντιστοίχως, θα έχει κυψέλη 5.000 mAh, μεγάλη OLED 6,8” και έως 18 GB RAM και 1 TB αποθηκευτικό χώρο.

Όσον αφορά στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Weibo, βλέπουμε ένα λευκό Red Magic, κάτι που δεν υπήρχε στο περσινό 6S Pro. Το ημιδιαφανές πλαίσιο, ωστόσο, παραμένει ακριβώς το ίδιο.

nubia red magic 7s, nubia Red Magic 7S: Έρχονται στις 11 Ιουλίου

nubia red magic 7s, nubia Red Magic 7S: Έρχονται στις 11 Ιουλίου nubia red magic 7s, nubia Red Magic 7S: Έρχονται στις 11 Ιουλίου nubia red magic 7s, nubia Red Magic 7S: Έρχονται στις 11 Ιουλίου nubia red magic 7s, nubia Red Magic 7S: Έρχονται στις 11 Ιουλίου

Το διαβάσαμε