ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Nothing phone(1): Αποκαλύπτεται στις 12 Ιουλίου

Σε ένα μήνα από τώρα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του πρώτου τηλεφώνου της Nothing. Όπως αποκάλυψε η εταιρεία, το Nothing phone (1) θα παρουσιαστεί σε μια εκδήλωση στις 12 Ιουλίου στις 4 μ.μ. BST/11AM EST.

«Είναι το πρώτο μας smartphone και το πιο σημαντικό προϊόν μας. Η πραγματική αρχή του ταξιδιού της Nothing. Για να κάνουμε ξανά την τεχνολογία διασκεδαστική. Και μια πρόσκληση να ξεμάθουμε όλα όσα μας έχει διδάξει η βιομηχανία», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα αποκαλύψει τη δική της συσκευή αυτό το καλοκαίρι και ότι θα τροφοδοτείται από ένα chipset Qualcomm Snapdragon. Θα τρέχει το Nothing OS, μια τροποποιημένη έκδοση του Android που η εταιρεία λέει ότι “αιχμαλωτίζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά” του λειτουργικού συστήματος και το αποστάζει “μόνο στα βασικά”. Η διεπαφή της πλατφόρμας θα περιλαμβάνει επίσης “κατά παραγγελία” γραμματοσειρές, χρώματα, σχεδιαστικά στοιχεία και ήχους.

Υπενθυμίζουμε πως η Nothing δημιουργήθηκε από τον συνιδρυτή της OnePlus Carl Pei, ο οποίος αποχώρησε από αυτή προτού συγχωνευθεί με την Oppo.

Το διαβάσαμε