ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Nothing Phone (1): Κυκλοφόρησαν δείγματα της κάμερας και specs

Το Nothing Phone (1) έρχεται στις 12 Ιουλίου και η εταιρεία μοιράστηκε αφιλτράριστα και χωρίς επεξεργασία δείγματα της κάμερας της συσκευής. Εκτός από αυτό, αποκάλυψε και τα specs της κάμερας.

Η κύρια κάμερα χρησιμοποιεί αισθητήρα 50MP Sony IMX766 1/1,56″ με διάφραγμα f/1,88, ενώ η μονάδα ultrawide έχει οπτικό πεδίο 114°. Το σύστημα κάμερας διαθέτει διπλό OIS και EIS και υποστηρίζει εγγραφή βίντεο με 1 δισεκατομμύριο χρώματα.

Η συσκευή έρχεται με Night Mode και Scene Detection, με το τελευταίο να εντοπίζει αυτόματα αυτό που τραβάει η κάμερα και να προτείνει τις καλύτερες ρυθμίσεις για τη λήψη.

“Στοιβάζουν κάμερες. Σκέφτονται περισσότερα είναι περισσότερα. Αλλά περισσότερα απλά σημαίνει περισσότερες κάμερες χαμηλότερης ποιότητας. Για μια ψευδαίσθηση καινοτομίας. Περισσότεροι αισθητήρες lidar που δεν θα χρησιμοποιούσατε ποτέ. Περισσότερα απλά για να υπάρχουν. Απλώς για να σας πάρουν περισσότερα. Έτσι το Phone (1) έχει μόνο δύο κάμερες. Δύο υπέροχες. Όχι τέσσερις μέτριες”, ανέφερε η Nothing σε μια ανάρτηση στο blog.

nothing phone (1), Nothing Phone (1): Κυκλοφόρησαν δείγματα της κάμερας και specs

nothing phone (1), Nothing Phone (1): Κυκλοφόρησαν δείγματα της κάμερας και specs nothing phone (1), Nothing Phone (1): Κυκλοφόρησαν δείγματα της κάμερας και specs nothing phone (1), Nothing Phone (1): Κυκλοφόρησαν δείγματα της κάμερας και specs nothing phone (1), Nothing Phone (1): Κυκλοφόρησαν δείγματα της κάμερας και specs

Όπως έχει ήδη επιβεβαιώσει η εταιρεία, το Phone (1) θα συνοδεύεται από Snapdragon 778G+ SoC, οθόνη 120 Hz και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Σε δύο μέρες θα τα μάθουμε όλα.Το διαβάσαμε