ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Nothing Phone (1): Αποκαλύφθηκε το design

Στις αρχές της εβδομάδας είδαμε ένα teaser του Nothing Phone (1) που αποκάλυπτε την πάνω πίσω άκρη της συσκευής αλλά τώρα ήρθε μια μεγαλύτερη αποκάλυψη. Πάλι με παπαγάλους. Γνωρίζαμε ήδη πως το τηλέφωνο θα έφτανε με διαφανή πλάτη που θα αποκάλυπτε το πηνίο ασύρματης φόρτισης, αλλά τώρα βλέπουμε το σχεδιασμό.

Το υπόλοιπο πίσω μέρος είναι καλυμμένο και το camera set αποτελείται από διπλή κάμερα στην αριστερή πάνω γωνία. Ακριβώς από κάτω είναι το λογότυπο της Nothing. Γύρω τους υπάρχουν φωτεινές λωρίδες που το κάνουν πιο ιδιαίτερο.

Nothing Phone (1), Nothing Phone (1): Αποκαλύφθηκε το design

Η Nothing διαφημίζει τη σχεδίαση του Phone (1) ως «Σχεδιάστηκε στοχευμένα. Γεμάτο ζεστασιά. Και χαρά». Το τηλέφωνο φαίνεται να έχει επίπεδες πλευρές και μπορούμε να δούμε έναν διακόπτη έντασης στην αριστερή πλευρά καθώς και το power button από την άλλη. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Με βάση προηγούμενες διαρροές, το Nothing phone (1) θα τροφοδοτείται από το chipset Snapdragon 7 Gen 1 της Qualcomm και θα έχει γρήγορη φόρτιση 45 W. Από πλευράς λογισμικού θα τρέχει το Nothing OS που βασίζεται στο Android 12.

Το διαβάσαμε