ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Netflix: Το tweet από το 2017 που προκάλεσε χάος

Ο κολοσσός του streaming Netflix έχει εξοργίσει τους απανταχού χρήστες του με την απόφαση να υπάρχει επιπλέον χρέωση στους κατόχους λογαριασμών που μοιράζονται τον κωδικό πρόσβασης με ανθρώπους εκτός του νοικοκυριού τους. Που συνδέονται δηλαδή από ip εκτός του σπιτιού τους.

«Τον τελευταίο χρόνο, δουλεύουμε πάνω σε τρόπους για να δώσουμε τη δυνατότητα στα μέλη που μοιράζονται εκτός του νοικοκυριού τους να το κάνουν εύκολα και με ασφάλεια, πληρώνοντας ταυτόχρονα λίγο παραπάνω», έγραψε σε ένα blog post ο Chengyi Long, διευθυντής καινοτομίας προϊόντων του Netflix.

Ωστόσο το Twitter ως το social media που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο θυμήθηκε κάτι που το Netflix σίγουρα θα ηθελε να ξεχάσει. Ένα tweet κατά κάποιο τρόπο προφητικό.


Netflix: Από την αγάπη του διαμοιρασμού κωδικών στην επιπλέον χρέωση

Ένα tweet από το Netflix σχετικά με την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης έχει γεράσει επικίνδυνα. Ακόμα κι αν δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε, η ανταλλαγή κωδικών πρόσβασης στο Netflix υπάρχει τόσο καιρό όσο και η ίδια η υπηρεσία. Αλλά όχι πια.

Το Netflix σχεδιάζει τώρα να δοκιμάσει να αφήσει τους κατόχους λογαριασμών να πληρώσουν ένα επιπλέον ποσό για να μοιράζονται «εύκολα και με ασφάλεια» την πρόσβαση με άτομα εκτός του νοικοκυριού τους.

Τον Μάρτιο του 2017 όμως, η υπηρεσία streaming έγραψε στο twitter: «Αγάπη είναι να μοιράζεσαι έναν κωδικό πρόσβασης».

Tweet του Netflix
Στους όρους παροχής υπηρεσιών του, το Netflix λέει ότι η πρόσβαση «δεν μπορεί να μοιραστεί με άτομα εκτός του νοικοκυριού σας» – αλλά αυτό δεν έχει εμποδίσει τους ανθρώπους να το κάνουν ούτως ή άλλως.

Σε μια ανάρτηση στο blog, ο Chengyi Long, διευθυντής καινοτομίας προϊόντων στο Netflix, δήλωσε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκινήσει και θα δοκιμάσει δύο νέες λειτουργίες στη Χιλή, την Κόστα Ρίκα και το Περού. Το πρώτο είναι η δυνατότητα προσθήκης επιπλέον μελών ή «υπο-λογαριασμών» για έως και δύο άτομα με τα οποία δεν ζουν μαζί.

Τα επιπλέον μέλη θα λάβουν το δικό τους προφίλ, συστάσεις, σύνδεση και κωδικό πρόσβασης, αλλά σε χαμηλότερη τιμή (2,99 δολάρια ΗΠΑ στην Κόστα Ρίκα).

Θα αναπτύξουν επίσης τη δυνατότητα μεταφοράς ενός προφίλ σε έναν νέο λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι αν οι άνθρωποι δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό ή έναν υπο-λογαριασμό επιπλέον μέλους, μπορούν να διατηρήσουν το ιστορικό προβολής τους, τη λίστα μου και τις εξατομικευμένες συστάσεις τους.

Οι χρήστες λοιπόν έσπευσαν να ξαναμοιραστούν το παλιό tweet του Netflix και να θυμίσουν στην πλατφόρμα ότι τίποτα δεν ξεχνιέται:


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…Το διαβάσαμε