ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Netflix: Η τελευταία σεζόν του anime Pacific Rim έρχεται τον Απρίλιο


netflix, Netflix: Η τελευταία σεζόν του anime Pacific Rim έρχεται τον Απρίλιο

Την περασμένη χρονιά, το Netflix κυκλοφόρησε την πρώτη σεζόν ενός spinoff anime που διαδραματίζεται στον κόσμο mech-vs.-kaiju του Pacific Rim. Τον επόμενο μήνα, η σειρά θα ολοκληρωθεί αφού θα γίνει διαθέσιμη η δεύτερη και τελευταία σεζόν.

Το Pacific Rim: The Black έρχεται στην υπηρεσία streaming στις 19 Απριλίου και περιγράφεται ως το «επικό κλείσιμο» της ιστορίας.

Το The Black ακολουθεί δύο δίδυμους σε μια εκδοχή της Αυστραλίας που εγκαταλείφθηκε αφού καταστράφηκε από τα kaiju. Κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, ο Taylor και η Hayley απέκτησαν τον έλεγχο του Atlas Destroyer – ενός Jagger που εγκαταλείφθηκε όταν τα τέρατα κατέλαβαν την Αυστραλία.

Τώρα, μαζί με το Jagger, τον δολοφόνο Mei και τον μυστηριώδη άνθρωπο/kaiju bOy, συνεχίζουν να κινούνται προς το Σίδνεϊ για να βρουν ένα ασφαλές καταφύγιο, ωστόσo θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Sisters of the Kaiju, μια αίρεση που πιστεύει ότι ο bOy είναι ο μεσσίας και πρέπει να γίνει μέλος τους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Το διαβάσαμε