ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Netflix: Η συνδρομή με διαφημίσεις δεν θα επιτρέπει προβολή εκτός σύνδεσης

Είναι γνωστό πως το Netflix ετοιμάζει ένα νέο επίπεδο συνδρομής που θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις την επόμενη χρονιά. Από ότι φαίνεται, όμως, αυτό δεν θα έχει επιλογή προβολής εκτός σύνδεσης.

Ο προγραμματιστής Steve Moser ανακάλυψε κείμενο στον κώδικα της εφαρμογής Netflix iOS που αναφέρει “Διαθέσιμες λήψεις σε όλα τα προγράμματα εκτός από το Netflix με διαφημίσεις”. Οι ιθύνοντες της πλατφόρμας δεν έχουν σχολιάσει ακόμα το ζήτημα, αλλά μοιάζει λογικό αφού η τιμή της συνδρομής θα είναι χαμηλότερη.

Το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις αρχές του 2023. Αν και το Netflix έλεγε πως δεν θα καταφύγει ποτέ σε συνδρομή με διαφημίσεις, άλλαξε τελικά γνώμη αφού έχασε 1 εκατομμύριο συνδρομητές το δεύτερο τρίμηνο του 2022. Αρκετοί είναι αυτοί που το εγκαταλείπουν θεωρώντας τη συνδρομή ακριβή.

Από την άλλη, η πλατφόρμα θέλει να καταπολεμήσει την κοινή χρήση λογαριασμών που της κοστίζει εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, 100 εκατομμύρια νοικοκυριά χρησιμοποιούν κοινόχρηστους κωδικούς πρόσβασης και δεν πληρώνουν τέλη υπηρεσιών.

Το διαβάσαμε