ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Νέο mobile game engine θέλει να δημιουργήσει η Bungie

Η Bungie φαίνεται πως θέλει να δημιουργήσει την δική της mobile gaming engine όπως προδίδει η ένα θέση εργασίας που ανακάλυψε το The Game Post. Η ομάδα ανάπτυξης αναζητά έναν “Senior Mobile Platforms Engineer” ο οποίος θα βοηθήσει στην “επέκταση της τεχνολογίας που θα φέρει νέους παίκτες που χρησιμοποιούν συσκεύες Android και iOS”. Επιπλέον, η εταιρία αναζητά τον τέλειο υποψήφιο που θα βοηθήσει στην μεταφορά της μηχανής της Bungie σε κινητές συσκεύες και να βοηθήσει σε θέματα που θα προκύψουν στα controls, το UI, το performance optimization και το size reduction των εφαρμογών.

Με την παραπάνω είδηση, αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως η ομάδα θέλει να κυκλοφορήσει το Destiny 2 σε κινητές συσκευές, ειδικά με την πρόσφατη δήλωση πως δουλεύει σε ένα character-focused third-person action title. Βέβαια, το συγκεκριμένο είναι απλά φήμες, όποτε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναμένουμε την Bungie για περισσότερες λεπτομέρειες.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε