ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Messenger: Έρχονται νέα features στην εφαρμογή!

Με αυτά τα shortcuts, το Messenger μπορεί και να σωθεί

Ας είμαστε ειλικρινείς, το Messenger αργοπεθαίνει. Η εποχή του Facebook ανήκει στο παρελθόν, έχουμε σχεδόν πάψει να το χρησιμοποιούμε και στέλνουμε τα περισσότερα μηνύματά μας μέσω άλλων apps. Σε μία προσπάθεια να το σώσει, η Meta προσθέτει νέα features και, επιτέλους, το κάνει ενδιαφέρον.

Με αυτά τα νέα features, το Messenger επιτέλους γίνεται ενδιαφέρον

Η πρώτη αλλαγή αφορά στα group chats. Όλοι έχουμε βρεθεί σε ομαδικές συνομιλίες που αγνοούμε, είτε επειδή δε μας έρχονται οι ειδοποιήσεις, είτε σκόπιμα. Κι όταν το κάνουμε εμείς, όλα είναι καλά. Το θέμα είναι πως και τα δικά μας μηνύματα περνούν απαρατήρητα. Προκειμένου να μη γίνεται αυτό, πληκτρολογώντας «@everyone» η ειδοποίηση πηγαίνει σε όλους. Αυτό είναι χρήσιμο για επαγγελματικά reminders αλλά και ερωτήσεις που χρειάζονται απάντηση άμεσα – τι να στείλουμε στο crush μας, για παράδειγμα.

Επειδή το παραπάνω μπορεί να γίνει ενοχλητικό, αν πατήσουμε «/silent» πριν στείλουμε το μήνυμά μας, η ειδοποίηση δε θα πάει σε κανέναν. Σύμφωνα με τη Meta, το συγκεκριμένο feature έχει στόχο να περιορίσει το στρες που μας προκαλούν τα social media, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν τα chats όποτε εκείνοι το θέλουν.

Αυτά τα shortcuts είναι διαθέσιμα από σήμερα κιόλας – δεν έχουμε παρά να κατεβάσουμε το τελευταίο update του Messenger.

Στο μέλλον, στις ΗΠΑ θα υπάρχει και το «/pay», μέσω του οποίου οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να στείλουν και να λάβουν χρήματα, ενώ σε όλον τον κόσμο θα έρθει το «/gif», για να βρίσκουμε ευκολότερα τα GIFs που μας αρέσουν. Το τελευταίο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε iOS, ωστόσο. Αν έχετε Android λοιπόν, η στροφή στην Apple είναι μονόδρομος.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε