ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

macOS Monterey 12.3.1: Διορθώνει προβλήματα με Bluetooth και οθόνη


macOS Monterey, macOS Monterey 12.3.1: Διορθώνει προβλήματα με Bluetooth και οθόνη

Το macOS Monterey 12.3.1 είναι διαθέσιμο από σήμερα και αποτελεί μια μικρή ενημέρωση για το λειτουργικό σύστημα macOS Monterey που κυκλοφόρησε από την Apple τον Οκτώβριο.

Η ενημέρωση αυτή έρχεται δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του macOS Monterey‌ 12.3, το οποίο έφερε το Universal Control. Μπορεί να ληφθεί σε όλους τους κατάλληλους υπολογιστές Mac χρησιμοποιώντας την ενότητα Software Update στο System Preferences.

Σύμφωνα με το release note της Apple, η ενημέρωση εισάγει ένα fix που επιλύει τυχόν αποσύνδεση Bluetooth controllers, όπως τα χειριστήρια παιχνιδιών, από το Mac μετά την αναπαραγωγή ήχου μέσω ορισμένων ακουστικών Beats. Ακόμα, αντιμετωπίζει ένα σφάλμα που θα μπορούσε να προκαλέσει τη μη ενεργοποίηση των εξωτερικών οθονών USB-C ή Thunderbolt όταν συνδέονται στο Mac mini του 2018 ως δευτερεύουσα οθόνη.

Το macOS Monterey 12.3.1 αντιμετωπίζει επίσης δύο τρωτά σημεία. Ένα θέμα του AppleAVD που θα μπορούσε να επιτρέψει σε μια εφαρμογή να εκτελεί αυθαίρετο κώδικα με δικαιώματα πυρήνα και ένα θέμα του Intel Graphics Driver που θα μπορούσε να επιτρέψει σε μια εφαρμογή να διαβάζει τη μνήμη του πυρήνα.

Η σημερινή ενημέρωση του macOS Monterey συνοδεύτηκε επίσης από iOS 15.4.1, iPadOS 15.4.1, tvOS 15.4.1, watchOS 8.5.1 και νέο λογισμικό 15.4.1 για το HomePod.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

Το διαβάσαμε