ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Κυβερνοεπιθέσεις: 15 εκατ. δολάρια από τις ΗΠΑ για πληροφορίες που αφορούν την ρωσική ομάδα χάκερς Conti

Αμοιβή που φτάνει τα 15 εκατ. δολάρια προσφέρουν οι Ηνωμένες Πολιτείες για όποιον μπορεί να προσφέρει πληροφορίες που θα εκθέτουν τη δράση της ρωσικής ομάδας χάκερς Conti Group, που εκτιμάται πως βρίσκεται πίσω από πολλές περιπτώσεις εκβιαστικών επιθέσεων διεθνώς για την απόσπαση χρηματικών λύτρων.

Το FBI υπολογίζει πως πάνω από 1.000 θύματα της ομάδας έχουν αναγκαστεί να καταβάλουν πάνω από 150 εκατ. δολάρια για λύτρα σαν αποτέλεσμα κυβερνοεπιθέσεων που έχουν υποστεί.

Κυβερνοεπιθέσεις: Αμοιβή 15 εκατ. δολαρίων προσφέρουν οι ΗΠΑ για πληροφορίες που αφορούν την ρωσική ομάδα χάκερς Conti

Conti Group: καταζητείται, δίνεται αμοιβή

Η προσφερόμενη αμοιβή αφορά 10 εκατ. δολάρια για πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τον εντοπισμό της ταυτότητας ή της τοποθεσίας των ηγετών της ομάδας και 5 εκατ. δολάρια για πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στη σύλληψη οποιουδήποτε μέλους της ομάδας.

Η ομάδα εμπλέκεται εσχάτως και στα πολιτικά παιχνίδια του πολέμου, καθώς έχει δεσμευτεί να επιτεθεί στους εχθρούς του Κρεμλίνου για τα μέτρα τους κατά της Ρωσίας με αφορμή την εισβολή στην Ουκρανία.

«Εάν οποιοσδήποτε αποφασίσει να οργανώσει κάποια κυβερνοεπίθεση ή πολεμικές δραστηριότητες κατά της Ρωσίας, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε για να απαντήσουμε πλήττοντας στρατηγικής σημασίας υποδομές του εχθρού» είχε αναφέρει η Conti σε δήλωση του.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε