ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone SE: Φημολογείται ότι θα έχει οθόνη LCD 6,1” με notch

Ο διάσημος αναλυτής Ross Young της Display Supply Chain Consultants (DSCC) υποστηρίζει πως το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα διαθέτει οθόνη LCD 6,1 ιντσών και εγκοπή στο επάνω μέρος της.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Young στο MacRumors, έχει αναθεωρήσει τις προσδοκίες του για το iPhone SE τέταρτης γενιάς. Θυμίζουμε πως τον Οκτώβριο του 2021, ο οποίος έχει ένα αξιοσέβαστο ιστορικό διαρροών για τα προϊόντα Apple, είπε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο iPhone SE το 2024 με οθόνη LCD 5,7 έως 6,1 ιντσών και εγκοπή σε σχήμα τρύπας για την μπροστινή κάμερα.

Αυτές οι πληροφορίες ίσως υπονοούσαν πως η Apple εξερευνούσε τη δυνατότητα προσθήκης του Dynamic Island στο ​iPhone SE​ τέταρτης γενιάς, μια αναβάθμιση που ακούγεται λογική, δεδομένου ότι, εάν η συσκευή κυκλοφορήσει το 2024, το Dynamic Island θα υπάρχει και στα τέσσερα μοντέλα iPhone που θα κυκλοφορούν τότε.

Τώρα ο Young αναθεωρεί την άποψή του και ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών με εγκοπή. Δεν είναι γνωστό εάν αυτή θα περιέχει κάμερα TrueDepth όπως άλλα μοντέλα iPhone για τη διευκόλυνση του Face ID. Ορισμένες φήμες υποδεικνύουν, ωστόσο, ότι το iPhone SE δεν θα αποκτήσει Face ID και θα διατηρήσει το Touch ID για να μειώσει το κόστος.

Πολλαπλές αναφορές, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών από το MyDrivers και τον αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, υποδηλώνουν ότι η Apple σχεδιάζει να προσθέσει ένα πλευρικό κουμπί Touch ID στο iPhone SE, όπως το iPad Air και το iPad mini.

Το μέγεθος της εγκοπής του iPhone SE τέταρτης γενιάς δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά θα μπορούσε να είναι πιο στενό από ό,τι ήταν στο iPhone XR, καθώς θα διαθέτει Touch ID και όχι Face ID.

Ο κινεζικός ιστότοπος MyDrivers και ο Jon Prosser πιστεύουν ότι το iPhone SE πρόκειται να μεταβεί σε σχεδιασμό που μοιάζει με το iPhone XR, το οποίο θα περιλαμβάνει την κατάργηση του κουμπιού Home. Αυτό δεν είναι απίθανο αφού τα προϊόντα «SE» της Apple μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσαν πάντα τα σχέδια παλαιότερων συσκευών.

Το iPhone XR διέθετε οθόνη LCD 6,1 ιντσών και ο Ming-Chi Kuo είπε ότι η Apple εργαζόταν σε ένα iPhone SE με αυτό το μέγεθος οθόνης. Με αυτές τις πληροφορίες έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι να περιμένουμε από τη σχεδίαση του iPhone SE της επόμενης γενιάς.

Το διαβάσαμε