ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να κλειδώσετε τις εφαρμογές

Έχετε σκεφτεί ότι όταν δίνετε το iPhone σας σε άλλο άτομο, ίσως μπορεί να δει τα προσωπικά σας δεδομένα ή να μπει στις εφαρμογές σας;

H Apple δίνει δυνατότητα ρύθμισης του κλειδώματος των εφαρμογών που έχετε στο iPhone. Προσπαθήστε να μην μπερδεύεστε. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια παρόμοια άσκηση για να περιορίσετε τη χρήση ορισμένων εφαρμογών και για τα παιδιά σας, λαμβάνοντας τη βοήθεια της δυνατότητας κλειδώματος εφαρμογών iPhone. Το κλείδωμα εφαρμογών για επιλογές iPhone μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παίρνοντας τη βοήθεια των τοπικών Περιορισμών της Apple για λειτουργία, μπορείτε να κλειδώσετε την εφαρμογή στο iPhone πολύ εύκολα. Ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Ξεκλειδώστε το gadget σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Περιορισμοί.
  • Ενεργοποιήστε το και ρυθμίστε έναν κωδικό πρόσβασης για περιορισμούς εφαρμογών.
  • Προς το παρόν, μπορείτε να ρυθμίσετε ένα κλείδωμα εφαρμογής για iPhone χρησιμοποιώντας Περιορισμούς. Απλώς μεταβείτε στην επιλογή Γενικά> Περιορισμοί και ενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία για οποιαδήποτε εφαρμογή της απόφασής σας.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr. 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε