ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone: Αποκτήστε πρόσβαση στις.. μυστικές εφαρμογές!

Έχουν λειτουργίες που δεν έχετε φανταστεί
To iPhone έχει ένα σύνολο από κρυφές εφαρμογές εγκατεστημένες από προεπιλογή, οι περισσότερες από τις οποίες λειτουργούν παρασκηνιακά.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές μυστικές εφαρμογές στις οποίες μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση.

iPhone: Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στις μυστικές εφαρμογές

Σαρωτής κώδικα

Η εφαρμογή Κάμερα στο iPhone σας μπορεί να σαρώσει κωδικούς QR χωρίς πρόβλημα και είναι εύκολο να ανοίξετε συνδέσμους ιστού στο Safari, να προσθέσετε κάποιον στις Επαφές, να συνδεθείτε σε ένα δίκτυο Wi-Fi και τι μπορεί να κάνει ένας κωδικός γρήγορης απόκρισης. Λειτουργεί επίσης εξαιρετικά με τους κωδικούς App Clip, ανοίγοντας το αντίστοιχο App Clip.

Ο Σαρωτής Κώδικα μπορεί να προστεθεί στο Κέντρο Ελέγχου ως στοιχείο ελέγχου και μπορείτε επίσης να τον βρείτε μέσω της Αναζήτησης από την Αρχική οθόνη σας. Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε από τη Siri να κάνει “Open Code Scanner”.

Κέντρο εκτύπωσης

Το iPhone σας είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία AirPrint και η εφαρμογή που κάνει όλη τη δουλειά ονομάζεται “Print Center”. Σε αντίθεση με τις δύο παραπάνω εφαρμογές, δεν υπάρχει τρόπος να ανοίξετε απευθείας το Print Center, αλλά μπορείτε να το ανοίξετε από το App Switcher εάν μια εργασία εκτύπωσης βρίσκεται στην ουρά ή στη μέση της εκτύπωσης.

Για να βρείτε το Print Center, επιλέξτε “Print” στο κοινόχρηστο φύλλο σε ένα έγγραφο, εικόνα ή άλλο εκτυπώσιμο αρχείο, επιλέξτε τις ρυθμίσεις εκτύπωσης και κάντε κλικ στο “Print”.

Δοκιμή πεδίου

Υπάρχουν πολλοί μυστικοί κωδικοί κλήσης με τους οποίους μπορείτε να παίξετε στο iPhone σας, αλλά μόνο ένας ανοίγει μια κρυφή εφαρμογή που ονομάζεται “Field Test”. Ο κύριος λόγος για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μυστική εφαρμογή είναι να δείτε την ισχύ κινητής λήψης του iPhone σας σε αριθμητικά ψηφία dBm αντί για γραμμές σήματος στη γραμμή κατάστασης.

Για να ανοίξετε την εφαρμογή Field Test, πληκτρολογήστε *3001#12345#* στην εφαρμογή Phone και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί κλήσης.

Μεγεθυντικός φακός

Ο μεγεθυντικός φακός, ένα εργαλείο προσβασιμότητας στο iPhone σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγέθυνση σε καθημερινά αντικείμενα όπως πινακίδες σε πόρτες ή ψιλά γράμματα σε έγγραφα.

Υπάρχει από το iOS 10, αλλά το iOS 14 έχει πραγματικά αυξήσει την παρουσία του, το iOS 14.2 πρόσθεσε δυνατότητες ανίχνευσης ατόμων και το iOS 15 έκανε πιο εύκολη την εύρεση του.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε