ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone 15 Ultra: Τρελή φήμη το θέλει να έρχεται με διπλή μπροστινή κάμερα

Μετά την κυκλοφορία του iPhone 14 – αμέσως μετά – ξεκίνησαν οι φήμες για το iPhone 15 της επόμενης χρονιάς. Το μεγαλύτερο, μέχρι στιγμής, leak λέει ότι τα μεγάλα και μικρά high-end μοντέλα θα είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους. Τώρα, μια νέα φήμη αποκαλύπτει ένα χαρακτηριστικό που θα τα διαφοροποιεί πάρα πολύ.

Οι μόνες βασικές διαφορές μεταξύ του iPhone 14 Pro 6,1″ και του iPhone 14 Pro Max 6,7″ είναι ότι το τελευταίο έχει μεγαλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη. Για την επόμενη χρονιά, όμως, ακούγεται ότι οι διαφορές θα είναι πολύ περισσότερες. Το premium μοντέλο 6,7″ του επόμενου έτους θα παρουσιαστεί ως ένα πραγματικά high-end προϊόν και, για να περάσει αυτό το μήνυμα, η Apple φέρεται να το ονομάζει iPhone 15 Ultra.

Ορισμένες φήμες έχουν υπονοήσει πως το iPhone 15 Ultra θα είναι εξοπλισμένο με φακό περισκοπίου για βελτιωμένο οπτικό ζουμ. Σήμερα, ο tipster Majin Bu, ο οποίος είναι γνωστός για τα leaks των αξεσουάρ της Apple, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter που δεν περίμενε κανείς. Έγραψε πως η πηγή του τον ενημέρωσε πως το Ultra θα έχει δύο μπροστινές κάμερες.

iphone 15 ultra, iPhone 15 Ultra: Τρελή φήμη το θέλει να έρχεται με διπλή μπροστινή κάμερα

Αν και δεν λέει κάτι περισσότερο για τον δεύτερο αισθητήρα, εικάζει ότι μπορεί να ενεργοποιήσει ένα μεγαλύτερο εύρος ζουμ. Όπως και να έχει θα είναι η πρώτη φορά που η Apple φέρνει κινητό με δύο selfie κάμερες.

Σίγουρα πρόκειται για μία φήμη που πρέπει να επεξεργαστούμε πολύ καλά. Η εταιρεία ήδη έχει αναβαθμίσει την μπροστινή κάμερα 12 MP φέτος με ευρύτερο διάφραγμα για περισσότερο φως και αυτόματη εστίαση. Αφού, λοιπόν, μιλάμε για την Apple, είναι κάπως δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα αναβαθμίσει εκ νέου τη selfie κάμερα την αμέσως επόμενη χρονιά.

Ο Majin Bu είπε ακόμα ότι το iPhone 15 Ultra θα έχει θύρα USB-C, αλλά αυτό πιθανότατα θα ισχύει για όλα τα μοντέλα. Λέει επίσης ότι το Ultra θα ξεκινήσει με αυξημένο αποθηκευτικό χώρο 256 GB, ενώ το βασικό iPhone 15 Pro θα συνεχίσει να προσφέρει 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ο Mark Gurman του Bloomberg είπε μόλις χθες ότι το Pro Max θα μετονομαστεί σε Ultra το επόμενο έτος και ότι θα έχει νέα σχεδίαση. Πριν από αυτό, μια φήμη έλεγε ότι το iPhone 15 Ultra θα ήταν πιο ακριβό και θα μπορούσε να προσφέρει καλύτερες δυνατότητες εγγραφής βίντεο και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το διαβάσαμε