ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone 14 Pro Max: Bίντεο αποσυναρμολόγησης αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Aν και εξωτερικά τα μοντέλα της σειράς iPhone 14 δε μοιάζουν πολύ διαφορετικά, στο εσωτερικό τους υπάρχουν μερικές σημαντικές αλλαγές. Το βίντεο αποσυναρμολόγησης από το PBKreviews μας δείχνει το εσωτερικό του iPhone 14 Pro Max.

Το τηλέφωνο φαίνεται πως επισκευάζεται εύκολα, τουλάχιστον ορισμένα εξαρτήματα. Καθώς πρόκειται για μοντέλο ΗΠΑ, δεν υπάρχει θήκη καρτών για φυσική SIM. Αυτό συνεπάγεται πως το πρώτο πράγμα που βγαίνει από το τηλέφωνο είναι η οθόνη.

Μια μεταλλική πλάκα βοηθά να κρατούν τα διάφορα καλώδια σταθερά συνδεδεμένα στη μητρική πλακέτα δύο στρώσεων και επίσης λειτουργεί ως διανομέας θερμότητας. Μόλις η πλάκα αφαιρεθεί, μπορεί κανείς να αρχίσει να αποσυνδέει την οθόνη και την μπαταρία, η οποία φέρει την ένδειξη 16,93 Wh. Αυτά τα δύο επισκευάζονται εύκολα αλλά όχι και φθηνά.

iphone 14 pro max, iPhone 14 Pro Max: Bίντεο αποσυναρμολόγησης αποκαλύπτει το εσωτερικό του iphone 14 pro max, iPhone 14 Pro Max: Bίντεο αποσυναρμολόγησης αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Στη συνέχεια αφαιρούνται μερικά ακόμα εξαρτήματα και φτάνουμε στις κάμερες. Η νέα μπροστινή κάμερα έχει OIS. Η Apple πρόσθεσε την αυτόματη εστίαση για πρώτη φορά, αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στην οπτική σταθεροποίηση. Οι επίσημες προδιαγραφές λένε μόνο “Αυτόματη σταθεροποίηση εικόνας”.

Ένα ακόμα νέο μυστηριώδες στοιχείο πιθανότατα αποτελεί μέρος της νέας λειτουργικότητας SOS μέσω δορυφόρου και καταλαμβάνει αρκετό χώρο στη μητρική πλακέτα. Και αν σκεφτεί κανείς ότι το 14 Pro Max έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με το 13 Pro Max, η Apple έπρεπε να προσπαθήσει αρκετά για να τα κάνει όλα να χωρέσουν.

Το διαβάσαμε