ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone 14 Pro Max: Νέο leak το δείχνει σε dark purple και blue απόχρωση

Οι Tipsters DuanRui και Yogesh Brar δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες από iPhone 14 Pro Max dummies, πιθανώς παρμένα από το Weibo, σε όλα τα αναμενόμενα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου και του νέου Purple. Πρόκειται για μια πολύ πιο σκούρα απόχρωση από το παλιό παστέλ και πράγματι φαίνεται εντυπωσιακό.

Αντίθετα με τη φημολογία φαίνεται πως δεν θα έχουμε επιλογή Green και αντί για Sierra Blue, μπορούμε να περιμένουμε μια πιο βαθιά μπλε απόχρωση. Πάντα παίζει, βέβαια, τα dummies να μην αντιπροσωπεύουν τις ακριβείς πραγματικές  αποχρώσεις.

iphone 14 pro max, iPhone 14 Pro Max: Νέο leak το δείχνει σε dark purple και blue απόχρωση

Αξίζει να δώσουμε σημασία στο setup των εγκοπών, αφού είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε αποτυπωμένο καθαρά. Το i-cutout φαίνεται από πολύ κοντά και βλέπουμε πως καταλαμβάνει πολύ χώρο, όχι μεγάλη βελτίωση δηλαδή από την παλιά εγκοπή. Ωστόσο, ο χώρος που καταλαμβάνει είναι κάπως λιγότερος, γεγονός που κάνει την εμφάνιση του iPhone πιο προσεγμένη.

iphone 14 pro max, iPhone 14 Pro Max: Νέο leak το δείχνει σε dark purple και blue απόχρωση

Ακόμα, το camera bump είναι παχύτερο λόγω – προφανώς – της φημολογούμενης μεγαλύτερης κάμερας 48MP. Σε σύγκριση με το iPhone 13 Pro Max, τέλος, το statu bar βρίσκεται λίγο πιο κάτω και πιο δεξιά, κάτι που δεν είναι μια πρωτοποριακή αλλαγή, αλλά άξιο επισήμανσης.

Το διαβάσαμε