ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone 14 Pro: Concepts το δείχνουν να τρέχει iOS 16

Αν και τα iPhone 14 μάλλον δεν θα έρθουν με μεγάλες αναβαθμίσεις συγκριτικά με τα iPhone 13, ακούγεται πως τα Pro θα έχουν ένα νέο μπροστινό σχέδιο και selfie κάμερα 48MP. Η επίσημη παρουσίαση δεν αργεί, ωστόσο ο γραφίστας @AR72014 δημοσίευσε μερικές εικόνες του iPhone 14 Pro στο χρώμα Midnight στο Twitter, για να κάνει πιο γλυκιά την αναμονή μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

To νέο σε αυτές τις εικόνες είναι ότι οραματίζονται το iPhone 14 Pro να τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος smartphone της Apple, το iOS 16. Δείχνουν πως θα μπορούσαν να μοιάζουν τα νέα χαρακτηριστικά, όπως η οθόνη κλειδώματος ήχου.

Το μάτι πέφτει κατευθείαν πάνω στις εγκοπές σε σχήμα χαπιού και τις τρύπες που θα αντικαταστήσουν την εγκοπή που φιλοξενεί αυτήν τη στιγμή το Face ID και τη selfie κάμερα. Καθώς βλέπουμε μόνο το μπροστινό τμήμα της συσκευής, δεν βλέπουμε τις αλλαγές στο camera island πίσω.

Πολύς ντόρος έχει γίνει για τη λειτουργία always-on οθόνης, η οποία θα σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα πληροφορίες όπως ημερομηνία, ώρα και ειδοποιήσεις χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο. Η οθόνη κλειδώματος είναι επίσης ανανεωμένη και θα περιλαμβάνει live-updating widgets, τα οποία, για παράδειγμα, θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση στα gaming controls.

Η νέα μπροστινή σχεδίαση και η κύρια κάμερα υψηλότερης ανάλυσης θα είναι αποκλειστικά για το iPhone 14 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max 6,7 ιντσών. Άλλες φημολογούμενες αλλαγές που έρχονται στα Pro περιλαμβάνουν ένα νέο chipset, ταχύτερη RAM και υψηλότερες τιμές.

Το διαβάσαμε