ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone 14 Pro και Pro Max: H Apple αυξάνει την παραγωγή τους λόγω της δημοφιλίας

Πολύ μεγαλύτερο είναι το ενδιαφέρον του κοινού για τα iPhone 14 Pro και Pro Max από ότι περίμενε και η ίδια η Apple, καθώς αποφάσισε να αυξήσει την παραγωγή τους για να συμβαδίσει με τη δημοφιλία.

Είναι προφανές ότι τα Pro τα πάνε πολύ καλύτερα από το vanilla duo, το οποίο τα πηγαίνει χειρότερα στο παγκόσμιο box office από ότι αναμενόταν. Έτσι, η Apple προσαρμόζεται.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει οδηγίες σε ορισμένους από τους πιο αξιόλογους συνεργάτες της να κατασκευάσουν περισσότερες μονάδες iPhone 14 Pro και 14 Pro Max και λιγότερες συσκευές iPhone 14 και 14 Plus από ό,τι είχε συμφωνηθεί προηγουμένως.

Αυτές οι προσαρμογές συνηθίζονται σε παραγωγές τέτοιου βεληνεκούς, ωστόσο μια αύξηση “περίπου” 10 τοις εκατό στην “πρόβλεψη αποστολής των μοντέλων iPhone 14 Pro το 4ο τρίμηνο του 22” φαίνεται σαν μια πολύ αξιοσημείωτη αλλαγή που θα μπορούσε να επιτρέψει στην Apple να αυξήσει περαιτέρω την ήδη εντυπωσιακή μέση τιμή των πωλήσεών της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το iPhone 14 μπορεί ακόμα να γίνει το πιο… επιτυχημένο smartphone στον κόσμο, κάτι που πετάει το μπαλάκι της αποτυχίας στο Plus. Και κάπου εδώ η Apple ίσως σκέφτεται πως θα έπρεπε να κρατήσει το mini.

Το διαβάσαμε