ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone 14 Hands-on: Dummy μοντέλα δείχνουν τις αλλαγές σε σχεδιασμό και κάμερα

Οι κατασκευαστές θηκών iPhone συνηθίζουν να δημιουργούν εικονικά μοντέλα βασισμένα σε σχηματικά και προδιαγραφές που διέρρευσαν πριν την κυκλοφορία της νέας σειράς. Και τώρα ήρθε η ώρα των iPhone 14.

Τα εικονικά μοντέλα είναι συνήθως αρκετά ακριβή, αφού οι θήκες θα πρέπει να είναι έτοιμες με την κυκλοφορία της συσκευής. Έτσι έχουμε μια σαφή εικόνα του τι να περιμένουμε.

Σχεδιαστικά, τα μοντέλα iPhone 14 θα μοιάζουν πολύ με τα iPhone 13, εκτός από το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει mini. Τώρα η η Apple κατασκευάζει δύο iPhone 6,1″ (‌iPhone 14‌ και iPhone 14 Pro), μαζί με δύο iPhone 6,7″ (‌iPhone 14‌ Max και ‌iPhone 14 Pro‌ Max). Στα μοντέλα Pro, δε, θα αλλάξουν και οι εγκοπές για τη selfie κάμερα και το Face ID, προκειμένου να απελευθερωθεί λίγος χώρος.

iphone 14, iPhone 14 Hands-on: Dummy μοντέλα δείχνουν τις αλλαγές σε σχεδιασμό και κάμερα

Τα camera bumps θα είναι λίγο πιο παχιά και φαρδιά στα μοντέλα Pro για να χωρέσουν την κάμερα 48 MP, ενώ τα regular δεν θα δουν πολλές αλλαγές.

iphone 14, iPhone 14 Hands-on: Dummy μοντέλα δείχνουν τις αλλαγές σε σχεδιασμό και κάμερα

Βάρος, υλικό και χρώμα δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτά από τα εικονικά μοντέλα, αλλά οι φήμες θέλουν τα iPhone 14 να έρχονται με την ίδια κατασκευή με τις εκδόσεις προηγούμενης γενιάς. Ακόμα, ίσως προστεθεί μια μωβ απόχρωση σε όλες τις παραλλαγές.

Τα regular και τα Pro θα έχουν τις περισσότερες διαφορές από ποτέ, με τα τελευταία να αναμένεται να υιοθετήσουν ένα τσιπ A16 αντί του Α15. Τα μοντέλα iPhone 14 Pro θα έχουν επίσης πιο προηγμένα συστήματα κάμερας, οθόνες ProMotion που πιθανότατα θα υποστηρίζουν always-on λειτουργία και πολλά άλλα.

Το διαβάσαμε