ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone 14 και iPhone 14 Plus: Επίσημα! Aπό 799$ με δορυφορική υπηρεσία Emergency SOS

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Ο CEO της Apple, Tim Cook, μόλις ανακοίνωσε το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus. Το iPhone 14 Plus αντικαθιστά το παλαιότερο μοντέλο «iPhone 13 mini» και είναι μια μεγαλύτερη συσκευή με οθόνη 6,7 ιντσών.

iphone 14, iPhone 14 και iPhone 14 Plus: Επίσημα! Aπό 799$ με δορυφορική υπηρεσία Emergency SOS

Το iPhone 14 θα ξεκινά από $799 και το Plus θα κοστίζει $899.

iphone 14, iPhone 14 και iPhone 14 Plus: Επίσημα! Aπό 799$ με δορυφορική υπηρεσία Emergency SOS

Σύμφωνα με την Apple, όλα τα μοντέλα iPhone 14 στις ΗΠΑ δεν θα χρησιμοποιούν πλέον φυσικές κάρτες SIM, αλλά μια ψηφιακή eSIM που μπορεί να υποστηρίξει πολλούς αριθμούς τηλεφώνου και είναι καλύτερη για την ασφάλεια.

iphone 14, iPhone 14 και iPhone 14 Plus: Επίσημα! Aπό 799$ με δορυφορική υπηρεσία Emergency SOS

Τα χαρακτηριστικά του iPhone 14:

Οθόνη OLED πραγματικού τόνου
Πέντε χρώματα συμπεριλαμβανομένου ενός νέου γαλάζιου
Βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Κεραμικές οθόνες που είναι πιο ανθεκτικές
Καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό στην μπροστινή κάμερα
Υπηρεσία ασφαλείας που ονομάζεται Emergency SOS μέσω δορυφόρου που μπορεί να συνδεθεί με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ακόμα κι αν ο χρήστης βρίσκεται εκτός της εμβέλειας κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi. Είναι δωρεάν για χρήστες iPhone 14 στις Η.Π.Α. και τον Καναδά

Το μοντέλο 14 Plus ισχυρίζεται ότι προσφέρει την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από οποιοδήποτε iPhone. Και τα δύο μοντέλα συνεχίζουν να προσφέρουν το περσινό chipset A15 Bionic — μια σημαντική αλλαγή για την Apple, η οποία συνήθως παρουσιάζει έναν νέο επεξεργαστή που θα χρησιμοποιείται από ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο iPhone της κάθε χρόνο.

Προχωρώντας στις κάμερες, υπάρχει μια ultrawide και μια νέα κύρια κάμερα 12 megapixel με διάφραγμα f/1,5 και σταθεροποίηση που βασίζεται σε αισθητήρα. Η Apple ισχυρίζεται ότι υπάρχει 49% βελτίωση στην ποιότητα της εικόνας σε χαμηλό φωτισμό και λέει ότι το Night Mode είναι δύο φορές πιο γρήγορo τώρα. Υπάρχει επίσης μια νέα κάμερα TrueDepth 12 megapixel με αυτόματη εστίαση στο μπροστινό μέρος. Η εγγραφή βίντεο λαμβάνει επίσης μια νέα λειτουργία σταθεροποίησης που ονομάζεται Action Mode που χρησιμοποιεί ολόκληρο τον αισθητήρα για σταθερότητα σαν gimbal.

Το διαβάσαμε