ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone 14: Θήκη που διέρρευσε δείχνει τα μεγέθη της σειράς

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα iPhone 14 προς το τέλος της χρονιάς, χωρίς mini αυτή τη φορά αλλά με ένα Max non-Pro.

Mε μια εικόνα στο Weibo, που στη συνέχεια δημοσίευσε στο Twitter, ο DuanRui δείχνει θήκες που αποκαλύπτουν τα μεγέθη της επερχόμενης σειράς iPhone. Το iPhone 14 και το 14 Pro αναμένεται να έχουν οθόνες 6,1″ και το μεγαλύτερο μοντέλο iPhone 14 και το 14 Pro Max θα πρέπει να έχουν οθόνες 6,7″. Αυτά τα μεγέθη συμφωνούν με εκείνα που είχαν τα μεταλλικά καλούπια πoυ διέρρευσαν πριν δύο μήνες.

Ο χρήστης δημοσίευσε ακόμα μια σύγκριση των μεγεθών των υποτιθέμενων νησιών κάμερας του 13 Pro Max και του 14 Pro Max. Το 14 Pro Max φαίνεται να είναι μεγαλύτερο, γεγονός που μπορεί να βεβαιώνει τις αναβαθμίσεις που έρχονται.

iphone 14, iPhone 14: Θήκη που διέρρευσε δείχνει τα μεγέθη της σειράς

Σύμφωνα με αναφορές, το iPhone 14 Pro Max θα έχει κάμερα υψηλότερης ανάλυσης 48MP και οι μπροστινές κάμερες στα μοντέλα Pro θα αναβαθμιστούν σημαντικά. Κατά τα άλλα, τα νέα μοντέλα φαίνεται να έχουν παρόμοια σχεδιαστική γλώσσα με τις επίπεδες άκρες και το επίπεδο μπροστά και πίσω. Όσο για τις εγκοπές, περιμένουμε διάταξη διπλής οπής για το υλικό Face ID.

iphone 14, iPhone 14: Θήκη που διέρρευσε δείχνει τα μεγέθη της σειράς

Άλλες αναφορές δείχνουν ότι μόνο τα μοντέλα Pro της Apple φέτος θα λαμβάνουν το νέο chipset A16, ενώ τα 14 και 14 «Plus» θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το A15. Η Apple αναμένεται επίσης να δώσει προτεραιότητα στην παραγωγή των φετινών μοντέλων Pro.Το διαβάσαμε