ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iPhone 14: Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές

H παρουσίαση της σειράς iPhone 14 πλησιάζει μέρα με τη μέρα και οι διαρροές ολοένα και εντείνονται. Μαθαίνουμε για την τιμή, τις προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και τώρα βγήκε φήμη και για τις χρωματικές επιλογές.

Ο tipster McGuire Wood, ο οποίος σημειώνει ότι τα περισσότερα από τα πράγματα που έχει μοιραστεί είναι απλώς επιβεβαιώσεις προηγούμενων αναφορών και όχι νέες πληροφορίες, αναφέρει ότι το τσιπ A16 Bionic που θα τροφοδοτεί το iPhone 14 Pro 6,1″ και το iPhone 14 Pro Max 6,7″ θα βασίζεται στη διαδικασία των 5 nm. Θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που τα iPhone θα τροφοδοτούνται από την τεχνολογία 5nm για τα τσιπ της, τη στιγμή που τα καλύτερα τηλέφωνα Android του 2022 τροφοδοτούνται από τα πιο σύγχρονα τσιπ 4nm. Ωστόσο, περιμένουμε να είναι βελτιωμένα και με καλύτερο σύστημα διαχείρισης θερμότητας.

O Wood αναφέρθηκε και στα όσα έχουν ακουστεί για την always-on οθόνη στα Pro, προσθέτοντας ότι η λειτουργία δεν θα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή αλλά οι χρήστες θα μπορούν να την ενεργοποιήσουν μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις Display & Brightness.

Παράλληλα, ανέτρεψε τις φήμες που έκαναν λόγο για κράμα τιτανίου στο Pro, σημειώνοντας ότι θα έχει ανοξείδωτο χάλυβα. Ακόμα, ο Wood λέει ότι η νέα μπροστινή εγκοπή φαίνεται περίεργη και ισχυρίζεται πως θα έχει ισχυρότερους μαγνήτες MagSafe. Σύμφωνα με τον ίδιο, το πηνίο ασύρματης φόρτισης του τηλεφώνου θα έχει τη δυνατότητα αντίστροφης ασύρματης φόρτισης.

Το iPhone 14 Pro, σύμφωνα με τον Wood, θα υποστηρίζει μέγιστες ταχύτητες φόρτισης 30W, αλλά θα πέσει στα 27-25W μετά την πρώτη φάση του κύκλου φόρτισης.

Το iPhone 14 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Max 6,7 ιντσών θα είναι διαθέσιμα στα Πράσινο, Μωβ, Μπλε, Μαύρο, Λευκό και Κόκκινο και τα Pro σε Πράσινο, Μωβ, Ασημί, Χρυσό και Γραφίτη. Βασικά, η Ροζ απόχρωση του iPhone 14 θα αντικατασταθεί με μια Μωβ απόχρωση, ενώ η Sierra Blue του Pro θα αποσυρθεί για μια Μωβ απόχρωση.Το διαβάσαμε