ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iOS 16 και watchOS 9 απέκτησαν ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Apple έκανε πολλές ανακοινώσεις στο “Far Out” event που συγκέντρωσαν τα βλέμματα όλου του τεχνολογικού κόσμου. Εκτός από τις νέες της συσκευές, αποκάλυψε πως θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη μεγάλη ενημέρωση λογισμικού της να κυκλοφορήσει στα smartphone και τα smartwatches της. Εννοείται μέρα Δευτέρα.

Στις 12 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το iOS 16 για iPhone, καθώς και το watchOS 9 για wearables Apple Watch – συγκεκριμένα Series 4 και νεότερες εκδόσεις. Για να ενημερωθεί το smartwatch θα πρέπει και το iPhone να τρέχει iOS 16.

Το iOS 16 και το watchOS 9 παρουσιάστηκαν τον Ιούνιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple, μαζί με το iPadOS 16. Ωστόσο, η έκδοση tablet του λογισμικού για κινητά της Apple δεν θα εμφανιστεί την επόμενη Δευτέρα. Aυτό λέγεται ότι οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσει το νέο Stage Manager multitasking feature.

Φαίνεται ότι το iPadOS θα συγχρονιστεί ξανά με το iOS 16 όταν το iOS 16.1 και το iPadOS 16.1 θα κυκλοφορήσουν, κάτι που πιθανότατα θα συμβεί τον Οκτώβριο.

Το διαβάσαμε