ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

iOS 16: Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ακόμα πρόβλημα για τους χρήστες iPhone

Κάποιοι χρήστες του Twitter και κάτοχοι iPhone παραπονιούνται για πτώση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής τους, μετά την αναβάθμιση σε iOS 16.

Παραδείγματος χάρη, η Alise Arndt (@Teachrrcoach) έγραψε στο Twitter: “Ο λόγος που αγόρασα το Pro Max ήταν λόγω της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, όλα αυτά άλλαξαν μετά την ενημέρωση του iOS 16!”. Ένας άλλος χρήστης του Twitter με το όνομα χρήστη @DeclanFOM εξηγεί πόσο έχει επιδεινωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPhone του. “Από 3 ημέρες χρήσης πριν χρειαστεί καλώδιο – σε 5 έως 7 ώρες την ημέρα πριν χρειαστεί επαναφόρτιση! Γρρρ!”.

Επίσης, ένας Redditor με iPhone 13 Pro Max παρατήρησε μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του από την εγκατάσταση του iOS 16. Ο AssistanceFuture8625 σημείωσε: “Η εξάντληση της μπαταρίας μου είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι συνήθως. Εργάζομαι στο γραφείο και δεν χρησιμοποιώ τόσο πολύ το 13 Pro Max κατά τη διάρκεια της ημέρας, τίποτα δεν έχει αλλάξει στη συμπεριφορά μου. Στο iOS 15, ως επί το πλείστον επέστρεφα στο σπίτι με 85% – 90% απομένουν. Με το iOS 16 είναι μεταξύ 65% – 75%. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πολύ ΠΟΛΥ όταν σχεδόν δεν χρησιμοποιώ το τηλέφωνα.”

“Απλώς τσεκάρω έναν ιστότοπο ειδήσεων και ταχυδρομώ στο διάλειμμά μου και μερικά λεπτά στο Instagram. Αλλά όχι περισσότερο από μισή ώρα έως μία ώρα MAX. Η δουλειά είναι δουλειά χωρίς χρόνο για τηλέφωνα ενώ εργάζομαι. Αν ήταν μόνο 5 % διαφορά θα ήταν εντάξει, αλλά είναι σχεδόν 20%, ενώ δεν υπάρχει επιπλέον χρήση από το κανονικό”, πρόσθεσε.

Ένας άλλος χρήστης του Reddit, ο Comfortable-Key-71 έγραψε: “Η μπαταρία στα 13 Pro Max αδειάζει σαν τρελή. Πήγε από τις 11-12 ώρες SOT σε μόλις 7 ώρες και laggάρει απίστευτα όταν κάνω FaceTime ή PiP, laggάρει γενικά. Ξέρω ότι χρειάζονται μερικές ημέρες για να είναι ξανά κανονικό το τηλέφωνο, αλλά έχει ήδη περάσει σχεδόν μια εβδομάδα. Σκέφτομαι να επιστρέψω στο 15.7, αλλά μπορεί να χρειαστώ πρώτα κάποιες γνώμες”.

Το διαβάσαμε