ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Instagram: Η νέα ρύθμιση που αναδεικνύει τους δημιουργούς!

Η ρύθμιση που χρειάζονταν όλοι οι δημιουργοί, που δεν είναι γνωστοί
Πόσες φορές σου έχει συμβεί να δεις στο Instagram ένα κούρεμα, ένα μακιγιάζ, ένα ντύσιμο που σε κάνει να αναρωτιέσαι ποιος είναι ο δημιουργός του;

Ενώ μπορούμε να δούμε ένα προιόν, δεν είναι πάντα προφανές ότι θα δούμε τον δημιουργό του. Μετά λοιπόν από το paid partnership με οίκους και brands, το Instagram φέρνει μία νέα απαραίτητη ρύθμιση, το Enhanced Tagging. Ουσιαστικά κάνεις tag το πρόσωπο που θέλεις, αλλά μέσα από συγκεκριμένη κατηγορία.

Η νέα ρύθμιση του Instagram αναδεικνύει τη δουλειά των δημιουργών
Αν δηλαδή έχεις κάνει κάποια περιποίηση προσώπου, ένα κούρεμα ή έχεις φτιάξει τα νύχια σου, μπορείς να αναφέρεις τον άνθρωπο που ευθύνεται για το αποτέλεσμα.
Οι 3 γυναίκες που δημιούργησαν αυτή την τόσο σημαντική ρύθμιση είναι οι μηχανικοί Alexis Michelle Adjei, Cameryn Boyd και Alexandra Zaoui. Ο βασικός στόχος τους είναι ότι έτσι ελπίζουν ότι θα διασφαλίσουν την ορατότητα των μαύρων καλλιτεχνών και θα τους βοηθήσουν να αποκτήσουν περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Πώς να βάλεις τα Enhanced Tags

Όταν έχεις έτοιμο το post σου, επίλεξε tag people, μετά add tag, μετά την κατηγορία (στην οποία θα πρέπει να έχουν μπει από μόνοι τους οι δημιουργοί) και τέλος. Οι δημιουργοί μπορούν να κάνουν Edit Profile και να μπουν στην κατηγορία που επιθυμούν. Τώρα μπορείς να στηρίξεις τα μικρά brands!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε