ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

ΙΚΕΑ: Επενδύει 340 εκατ. ευρώ σε ηλιακά πάνελς

Η κατασκευή των ηλιακών πάνελς έχει ανατεθεί στη γερμανική εταιρεία Enerparc AG και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2022

Σχεδόν 340 εκατ. ευρώ σκοπεύει να επενδύσει η IKEA σε εννέα ηλιακά πάρκα στην Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να καταστήσει «περιβαλλοντικά ουδέτερα» τα καταστήματά της σε Γερμανία και Ισπανία.

Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί από την Ingka Investments, η οποία είναι αρμόδια για τη λειτουργία της συντριπτικής πλειονότητας των υποκαταστημάτων της σουηδικής εταιρείας λιανεμπορίου.

Η κατασκευή των ηλιακών πάνελς έχει ανατεθεί στη γερμανική εταιρεία Enerparc AG και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2022.

Σύμφωνα με την ΙΚΕΑ, η παραγόμενη ηλιακή ενέργεια θα είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες όλων των καταστημάτων στις δύο χώρες, καθιστώντας τις δραστηριότητες του Ομίλου «περιβαλλοντικά ουδέτερες».

Ας σημειωθεί ότι η Ingka Group αποτελεί τον μεγαλύτερο λιανέμπορο της IΚΕΑ στις 32 αγορές που διαθέτει παρουσία, αντιπροσωπεύοντας το 90% των πωλήσεων επίπλων του Ομίλου.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε