ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Ice Universe: Τα Galaxy S23 θα έχουν ίδιες διαστάσεις και στατιστικά οθόνης

Λίγες εβδομάδες πριν, ο Ice Universe ανέφερε ότι ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S23 Ultra θα παραμείνει βασικά ο ίδιος και οι διαστάσεις θα διαφέρουν κατά κλάσματα του χιλιοστού. Τώρα, ο leakster επιστρέφει με πιο πολλές λεπτομέρειες συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους της οθόνης, της ανάλυσης και των διαστάσεων για ολόκληρη τη σειρά S23.

Σύμφωνα με αυτές, η διαγώνιος της οθόνης και η ανάλυση και για τα τρία μοντέλα παραμένουν ίδια, ενώ το ύψος και το πλάτος θα αυξηθούν κατά μερικά δέκατα του χιλιοστού. Για το βάρος δεν αναφέρεται τίποτα, αλλά θα πρέπει να είναι ως επί το πλείστον το ίδιο όπως στη φετινή σειρά S.

Ακόμα, μοιάζει απίθανο οι οθόνες Galaxy S23 και S23+ να επιστρέψουν τελικά σε ανάλυση QHD+, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα στραφούν σε LTPO.

Στο κομμάτι των specs, το Galaxy S23 Ultra φέρεται να έχει μια νέα κάμερα 200MP, μια νέα, μεγαλύτερη συσκευή ανάγνωσης FP, την ίδια χωρητικότητα μπαταρίας 5.000 mAh (αν και με έναν επαναρυθμισμένο φορτιστή 45 W για να γεμίζει πιο γρήγορα) και το ίδιο περισκόπιο 10x. Αυτό υποστηρίζουν οι φήμες και το ίδιο λένε και για τις τηλεκάμερες S23 και 23+.

Μια σημαντική αλλαγή για τη γενιά S23 είναι ότι θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά chipset Snapdragon, κάτι που οι αναλυτές λένε εδώ και λίγο καιρό και η ίδια η Qualcomm υπαινίσσεται έντονα.

Το διαβάσαμε