ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Η πιστωτική κάρτα του PayPal θα προσφέρει επιστροφή χρημάτων έως και 3%.

Το PayPal παρουσιάζει τώρα μια νέα πιστωτική κάρτα που θα σας προσφέρει έως και 3% επιστροφή μετρητών από τις συναλλαγές σας.

Με την εύστοχη ονομασία PayPal Cashback Mastercard, η νέα προσφορά θα συνεχίσει να παρέχει απεριόριστη επιστροφή μετρητών 2% και όλες τις αγορές σας, αλλά θα μπορείτε να λάβετε 3% επιστροφή μετρητών αν επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal, είτε μέσω διαδικτύου, μέσω κινητού τηλεφώνου ή ακόμη και στο κατάστημα με τους κωδικούς QR της εταιρείας. Όπως και η Apple Card, δεν θα υπάρχουν καθόλου ετήσιες χρεώσεις και θα ανταμείβεστε καθημερινά με την επιστροφή μετρητών σε αντίθεση με την αναμονή μέχρι το τέλος του μήνα. Με μια επανασχεδιασμένη διεπαφή χρήστη τόσο στον ιστότοπο όσο και στην εφαρμογή για κινητά, θα μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στις ανταμοιβές σας πολύ πιο εύκολα.

Όσον αφορά την καταλληλότητα, οι υπάρχοντες χρήστες πιστωτικής κάρτας PayPal θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο πρόγραμμα επιστροφής μετρητών, ενώ οι νέοι χρήστες που εγγράφονται λαμβάνουν ένα μπόνους $100 USD έναντι των πρώτων $500 USD που ξοδεύετε.

Για όσους ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στον ιστότοπο του PayPal.

 Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε