ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ

Η Microsoft εκδίδει ισχυρή προειδοποίηση για αναβάθμιση στα Windows 10 1909 και 20H2 καθώς πλησιάζουν το EOL (End Of Life)

Η Microsoft εξέδωσε σήμερα μια προειδοποίηση σε οποιονδήποτε εξακολουθεί να χρησιμοποιεί Windows 10 1909 ή 20H2. Και οι δύο αυτές εκδόσεις θα φτάσουν στο τέλος της υπηρεσίας με την ενημέρωση ασφαλείας Μαΐου 2022, η οποία αναμένεται στις 10 Μαΐου. Η τελευταία τους ενημέρωση θα είναι σε αυτήν την ημερομηνία και μετά από αυτήν, θα είναι επιρρεπείς σε κακόβουλες επιθέσεις, επομένως είναι πολύ σημαντικό οι χρήστες να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους, ειδικά αυτά που είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο.

Με τον τυπικό τρόπο των Windows 10, το Windows Update θα ξεκινήσει αυτόματα μια ενημέρωση λειτουργιών για οικιακές και μη διαχειριζόμενες επαγγελματικές συσκευές Windows 10, εάν είναι εντός αρκετών μηνών από τη λήξη της συντήρησης. Αν και η Microsoft θέλει πραγματικά τους χρήστες να μην έχουν αυτές τις εκδόσεις, μπορούν να επιλέξουν μια κατάλληλη στιγμή για να επανεκκινήσουν τη συσκευή και να ολοκληρώσουν την αναβάθμιση.

Η τελευταία έκδοση των Windows 10 είναι το 21H2, η οποία είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο. Εάν αναγκάζεστε να ενημερώσετε το σύστημά σας τώρα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να φτάσετε στο 21H2, ώστε να μην ανησυχείτε για την αναβάθμιση ξανά μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Η Microsoft έχει γράψει έναν λεπτομερή οδηγό για την αναβάθμιση των συσκευών σας Windows 10 στην ενημέρωση 21H2. Εάν το σύστημά σας είναι ικανό, θα μπορούσατε επίσης να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 11, αν και υπάρχουν και πλάγιοι τρόποι με την βοήθεια του Rufus για μην υποστηριζόμενα συστήματα, η Microsoft δημοσίευσε επίσης έναν οδηγό για την πραγματοποίηση αυτής της αναβάθμισης – αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι δεν είναι όλα τα συστήματα ικανά να εκτελούν Windows 11 λόγω νέων απαιτήσεων συστήματος.

 Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι’ αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση…

Το διαβάσαμε